Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 05:18
Τοπικά

Οι Νέες Παγασσές τίμησαν τον Αχ. Μπέο – Αγρια αποδοκιμασία σε Κοπάνα, που προσπάθησε να «γλείψει» τον Αγοραστό






Τον Αχιλλέα Μπέο για την προσφορά του στο Δήμο και συνολικά στην πόλη του Βόλου, τίμησε  σε εκδήλωση σήμερα το πρωί ο εξωραϊστικός σύλλογος Νέων Παγασσών, που δια του προέδρου του, Κώστα Βιδανόπουλου του απένειμε και αναμνηστική πλακέτα. χαρακτηρίζοντάς τον ως τον «καλύτερο δήμαρχο όλων των εποχών»

ΠΑΓΑΣΣΕΣ1

Σε σύντομα χαιρετισμό του ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου έκανε μνεία για την πρόσφατη περιπέτεια από τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας και την αντίδραση του δημοτικού μηχανισμού, ενώ άσκησε κριτική κατά του Αγοραστού, αποδίδοντάς του για μία ακόμη φορά την ευθύνη για την απώλεια του έργου της τηλεμετρίας από τη ΔΕΥΑΜΒ και χαρακτηρίζοντάς τον «Νομάρχη Λάρισας».

Στο τέλος της εκδήλωσης ο γνωστός Αργ. Κοπάνας, αναζητώντας – κατά συνήθεια και επάγγελμα –  μια θέση, αφού πλησιάζουν οι δημαιρεσίες με πιθανές αλλαγές στις θέσεις αντιπεριφερειαρχών, επιχείρησε να ψελλίσει κάποια λόγια υπεράσπισης του Αγοραστού, αλλά τελικά έφυγε κακήν κακώς αποδοκιμαζόμενος άγρια από τους παρευρισκόμενους. Όσα δεν τόλμησε να πει εκεί, ωστόσο, τα μετέφερε τηλεφωνικώς στο γνωστό βοθροσάιτ, που εμφάνισε, με τη σειρά του, τη θλιβερή παρουσία του Αργύρη σαν ηρωική πράξη!!!

Παρά την προπαγάνδα και την προσπάθεια κατασυκοφάντησης και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας οι πολίτες κρίνουν με βάση αυτά που βλέπουν στην καθημερινότητά τους και αποδίδουν στον καθένα ό,τι του αξίζει!