MobileΕΚΛΟΓΕΣ

Κλεοπάτρα Γεωργακλή: «Ο Βόλος του Αχιλλέα Μπέου θα συνεχίσει να μας μαγεύει»

«Με γνώση , εμπειρία , όρεξη για δουλειά θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε για την πόλη που αγαπάμε» υπογραμμίζει η γνωστή ιατρός δερματολόγος – αφροδισιολόγος Κλεοπάτρα Γεωργακλή, η οποία είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Βόλου με τον Αχιλλέα Μπέο

Η υποψηφιότητα της καταγράφει θετική αποδοχή από διάφορους πολιτικούς χώρους καθώς έχει αναγνωριστεί η σημαντική συμβολή της και η πλούσια εθελοντική προσφορά της μέσω της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου ως Πρόεδρος την τελευταία τριετία.

Πως αποφασίσατε να ασχοληθεί με τα κοινά;

Ήταν μια απόφαση αυθόρμητη, συνειδητή και ειλικρινής !

Είμαι γέννημα θρέμμα Βολιώτισσα και αγαπώ υπερβολικά πολύ την πόλη στην οποία δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά διατηρώντας ιδιωτικό Δερματολογικό Ιατρείο εξειδικευμένο στην κλινική και αισθητική δερματολογία καθώς και την αφροδισιολογία.

Είδα και εγώ όπως όλοι την τελευταία πενταετία τις σημαντικές αλλαγές που υλοποιήθηκαν στο Βόλο από την δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου.

Υπήρξε εξωραϊσμός της πόλης, αναβαθμίστηκε η ποιότητα ζωής των δημοτών, δόθηκε προτεραιότητα στην καθημερινότητα, κατασκευάστηκαν παιδικές χαρές, πάρκα και χώροι αναψυχής, κυκλικοί κόμβοι και πόσα ακόμη έργα που ο Βολιώτης τα βλέπει και τα αναγνωρίζει.

Έργα πνοής που συμβάλλουν στην βελτίωση της ζωής μας.

Φυσικά στην απόφαση μου αυτή συνετέλεσε και η στενή φιλική σχέση που έχω αποκτήσει με το Αχιλλέα Μπέο και την οικογένεια του.

Για μένα ο Δήμαρχος είναι ένας πανέξυπνος , εργατικός , ευαίσθητος, ακέραιος άνθρωπος που παραμένει πιστός στις αρχές και τις αξίες του.

Ποιά είναι η δημόσια δέσμευσή σας αν εκλεγείτε;

Δεσμεύομαι ότι, όπως έκανα μέχρι σήμερα στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, θα υπηρετήσω το στόχο μας με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα.

Σκοπός  μου είναι  η ανιδιοτελής προσφορά , που στοχεύει στην ευημερία των συμπολιτών και γενικότερα της κοινωνίας.

Ο αγώνας μας για ένα νέο, σύγχρονο Ευρωπαϊκό Βόλο, για την πόλη που αγαπούμε και ονειρευόμαστε θα συνεχιστεί αδιάκοπα και αμερόληπτα!

Στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου, πώς θα χαρακτηρίζατε μέχρι τώρα το κλίμα που έχει διαμορφωθεί;

Θα χαρακτήριζα το προεκλογικό κλίμα ήρεμο, μα ψεύτικο.

Με ενοχλεί αυτή η δημιουργία εντυπώσεων και ο χωρισμός των στρατοπέδων μπεϊκών και αντιμπεϊκών καθώς και ισοπέδωση προσωπικοτήτων, και διαδρομών με στόχο την διαστρέβλωση καταστάσεων και χαρακτήρων.

Δεν το θέλω αυτό για την πόλη μου. Θέλω ώριμη κρίση και σωστή αξιολόγηση ανθρώπων και πεπραγμένων και αυτό πιστεύω πως θα φανεί την Κυριακή στην κάλπη.

Θα κερδίσει ο Βόλος και οι Βολιώτες..η ενότητα και η ανάπτυξη της πόλης μας..καμία ματαιοδοξία και κανένας καιροσκοπισμός.

Ποια μηνύματα εισπράττετε μέχρι τώρα από την επαφή που έχετε με τον κόσμο;

Ό κόσμος τόσο στο κέντρο του Βόλου αλλά και στις τοπικές ενότητες τον οποίον και συναντώ καθημερινά και στο ιατρείο μου αλλά και στις περιοδείες με τον Δήμαρχο μας Αχιλλέα Μπέο θα στείλει ηχηρό μήνυμα νίκης την Κυριακή 26 Μαΐου.

Και αυτό γιατί θα μας δώσει την ισχυρή εντολή να ολοκληρώσουμε μαζί με τον Δήμαρχο το όνειρο μας για την πόλη μας που έχει πάρει ήδη σάρκα και οστά!

Στην πενταετή θητεία του Αχιλλέα Μπέου τα έργα μιλούν από μόνα τους.

Ο κόσμος το εισέπραξε και θα το αποδείξει.

Το πραγματικό διακύβευμα, των εκλογών της 26ης Μαΐου για σας ποιο είναι;

Η Βολιώτισσα και ο Βολιώτης!

Όλα για αυτούς γίνονται .

Λίγο πριν τις κάλπες, ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους συμπολίτες σας;

Θα ήθελα να γνωρίζουν ότι συμμετέχω στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, στρατευόμενη με τη γνήσια αυτοδιοικητική παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου καθώς καθημερινά την περασμένη πενταετία διαπίστωνα πως η πόλη μου, που  έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά έχει ξεκινήσει να αλλάζει και να μοιάζει με μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη !

Ξεκαθαρίζοντας ότι η ανάμειξή μου με τα κοινά δεν αφορά ούτε κομματικές ή πολιτικές επιδιώξεις, ούτε προσωπικά συμφέροντα, παρά μόνο την ανάγκη να προσφέρω στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τον Αχιλλέα Μπέο και τους συνεργάτες του να αλλάξει οριστική σελίδα η πόλη, θα είναι τιμή μου εάν αποτελέσω μέλος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Για όσους δεν σας γνωρίζουν, θα θέλαμε να μας αναφέρετε δύο λόγους για τους οποίους ο Βολιώτες και η Βολιώτισσα θα σας ψηφίσει

Θεωρώντας ότι η μέχρι σήμερα παρουσία και δράση μου στα δρώμενα της τοπικής μας κοινωνίας, είτε ως γιατρός, είτε ως πρόεδρος τη Φιλοπτώχου Αδελφότητας του Ορφανοτροφείου Βόλου, έχουν θετικό πρόσημο και με δεδομένη τη βούλησή μου να συνεχίσω να προσφέρω στην πόλη που τόσο αγαπώ, είναι η κατάλληλη στιγμή να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη !

Με γνώση , εμπειρία , όρεξη για δουλειά θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε για την πόλη που αγαπάμε !

Αυτός ήταν είναι και θα είναι ο μόνος στόχος μου!