ΕΚΛΟΓΕΣ

Σταύρος Πανταζίδης: «Δίπλα στους πολίτες για τη Ν. Ιωνία που αγαπάμε»

Δύο ημέρες πριν από τις εκλογές της Κυριακής, ο υποψήφιος Σύμβουλος για το τοπικό της Νέας Ιωνίας, Σταύρος Πανταζίδης, μιλάει στο Volosday.gr και δίνει το στίγμα του για την επόμενη ημέρα του Βόλου αλλά και της Νέας Ιωνίας

 

Πως αποφασίσατε να ασχοληθεί με τα κοινά;

«Από το 2014 όταν και ανέλαβε τα ηνία του Δήμου ο Αχιλλέας Μπέο, βλέπω την πόλη μου να εξελίσσεται. Να αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς. Μόνο και μόνο για το λόγο αυτό, αποφάσισα να συστρατευτώ με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του Δημάρχου μας γιατί θεωρώ ότι μπορώ και εγώ με τον τρόπο μου να προσφέρω στη Νέα Ιωνία»

Ποιά είναι η δημόσια δέσμευσή σας αν εκλεγείτε; 

«Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά «ΘΑ», αλλά επειδή δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, το μόνο που θα δεσμευτώ απέναντι στους πολίτες της Νέας Ιωνίας είναι ότι θα είμαι δίπλα τους ώστε μαζί με τη Δημοτική Αρχή να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα τους»

Ποια μηνύματα εισπράττετε μέχρι τώρα από την επαφή που έχετε με τον κόσμο;

«Τα μηνύματα του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από θετικά και πραγματικά αυτό μας δύναμη για τη συνέχεια»

Το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών της 26ης Μαΐου για σας ποιο είναι;

«Το διακύβευμα των εκλογών της 26 Μαΐου είναι ότι ο Βόλος πρέπει να συνεχίσει στο δρόμο της ανάπτυξης. Και αυτό το εξασφαλίζει ο Δήμαρχος μας. Γιατί ο Βόλος έχει Δήμαρχο. Τον Αχιλλέα Μπέο».

Λίγο πριν τις κάλπες, ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους συμπολίτες σας;

«Οι πολίτες του Βόλου έχουν στα “χέρια” τους το μέλλον της πόλης. Είναι στο «χέρι» τους να επιλέξουν για το «αύριο» το δικό τους και των παιδιών τους»

Για όσους δεν σας γνωρίζουν, θα θέλαμε να μας αναφέρετε δύο λόγους για τους οποίους ο Βολιώτες και η Βολιώτισσα θα σας ψηφίσει

«Επειδή δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ, θα περιοριστώ να αναφέρω ότι είμαι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τον συνάνθρωπο του. Και γι αυτό το λόγο ζητάω και την ψήφο της Βολιώτισσας και του Βολιώτη. Πάνω απ’ όλα όμως ζητάω τη στήριξη του Συνδυασμού μας «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε το 2014».