Ψυχαγωγία

Aπέβαλαν ή όχι για ανάρμοστη συμπεριφορά τη Μις Ελλάς;

Τι συνέβη με την αναπληρωματική Μις Ελλάς και Μις Τουρισμός 2015, Θεοδώρα Ντανιέλα Ντε Μοράις Μοσχούρη, κι επέστρεψε στη χώρα μας, αφήνοντας πίσω της τον διαγωνισμό ομορφιάς Miss World; Την απέβαλαν ή οχι για ανάρμοστη συμπεριφορά;

Ο διοργανωτής των καλλιστείων «Σταρ Ελλάς», Βασίλης Πρεβελάκης, μιλώντας στοprotothema.gr διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν, επισημαίνοντας πως το 21χρονο μοντέλο δεν αποβλήθηκε από τον διαγωνισμό, αλλά επέστρεψε άρον-άρον στη χώρα μας για οικογενειακούς λόγους.

«Ενα πολύ συγγενικό πρόσωπο της Θεοδώρας έπαθε ένα ατύχημα και πήγε στο νοσοκομείο. Η κοπέλα τρελάθηκε γιατί πρόκειται για τη γιαγιά της που είναι άτομο μεγάλης ηλικίας. Κανονίσαμε με τους διοργανωτές του διαγωνισμού να αποχωρήσει για να είναι κοντά στη γιαγιά της. Αυτό έγινε και τίποτε άλλο», δηλώνει ο κ. Πρεβελάκης.

Όσον αφορά στα «περί ανάρμοστης συμπεριφοράς» ο ίδιος τονίζει: «καμία σχέση. Όταν μίλησα με την ιδιοκτήτρια του Miss Kosmos, Τζούλια Μόρλεϊ συζητήσαμε για το θέμα της γιαγιάς της. Δεν μου είπε καμία κουβέντα για ανάρμοστη συμπεριφορά. Είναι πολύ άσχημο να έχει κάποιος ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και να ακούει διάφορους να λένε ο,τι θέλουν». 

Σημειώνεται πως ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου με 113 διαγωνιζόμενες από όλον τον κόσμο.