Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:17
Τοπικά

Σκληρή απάντηση Γαλάτη σε Κοντορίζο






Με σημερινή δήλωσή του ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, Απόστολος Γαλάτης απαντά στον πρώην Δήμαρχο Πορταριάς, Βασίλη Κοντορίζο, σχετικά με τις ενέργειες της ΔΕΥΑΜΒ και της Δημοτικής Αρχής για το πρόβλημα του νερού στην Πορταριά.

Ειδικότερα, ο κ. Γαλάτης αναφέρει: «Ομολογώ ότι χρειάστηκε λίγος χρόνος να συνέλθω από τον αιφνιδιασμό των δηλώσεων του κ. Βασιλείου Κοντορίζου, νέα του οποίου είχαμε να μάθουμε από την «τρυφερή» παρουσία του, ως προέδρου, στον περίφημο οργανισμό του Σκοτινιώτη, την περίοδο 2011 – 2014.

Κλασική περίπτωση πολιτικής νεκρανάστασης, που θα είχε ένα πολιτικό ενδιαφέρον, για μας τους νεοσσούς του χώρου, αν συνοδεύονταν από «χρήσιμες» συμβουλές, όπως πως κάνεις ανταλλαγές οικοπέδων για να πλουτίζουν ΠΑΕ (ενδεχομένως και οι διοικήσεις τους), πως κτίζεις ξενοδοχεία σε τουριστικά μέρη, πως διορίζεις τα παιδιά σου στην τράπεζα και τόσα άλλα που η σοφία δεκαετιών σωρεύει.

Δυστυχώς, όμως, ο κ. Κοντορίζος απλώς περιορίστηκε σε ύβρεις, προσβάλλοντας και τον τίτλο του «Πατριάρχη», που σύντροφοι των καλών εκείνων χρόνων (Λαλιώτης, Τσαχατζόπουλος, Μαντέλης, Γιάννος και τόσοι άλλοι) του είχαν απονείμει. Κρίμα…».