Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 00:58
Ελλάδα

«Βόμβες» Πανούση: Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν την ζωή μου


Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις που κάνει ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος καταγγέλλει σχέδιο φυσικής και πολιτικής εξόντωσής του.

Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», ο κ. Πανούσης δηλώνει:«Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου» και προσθέτει: «Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι».

Ο κ. Πανούσης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κλήθηκε να διαχειριστεί τις υποθέσεις της Αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας κατά την πρώτη περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., και έτσι οι αποκαλύψεις του καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη της «Πρώτης φοράς Αριστερά».

Ο τέως υπουργός αφήνει σαφώς να εννοηθεί και στο κείμενό του αλλά και στη συνέντυεξή του ότι γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικο-αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, τις κατά το κοινώς λεγόμενο μίζες, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο… ευχαριστεί  επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του.