Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 13:20
ΠαραθλητικάΠαρασκήνια

Σκέψεις για ένσταση η Κηφισιά – Αυτός ήταν ο λόγος


Από το Σάββατο το απόγευμα όταν και τελείωσε το ματς του Βόλου με την Κηφισιά, το νομικό επιτελείο της ομάδας των Βορείων Προαστείων… έπιασε δουλειά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι της Κηφισιάς τρεις ολόκληρες ημέρες έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν ένα πάτημα έστω και ανεπαίσθητο, ώστε να κάνουν ένσταση κατά του Βόλου.

Τι βίντεο της COSMOTE είδαν και ξανάδαν, τι παρακάμερες, τι φύλλα αγώνα… ξεψάχνισαν; ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΑΤΑΙΑ αναζητούσαν μία τόσο δα αφορμή, μπας και καταφέρουν να ξανακερδίσουν τον Βόλο με 3-0. Οπως πριν από ενάμιση μήνα στην Καισαριανή, όπου μετά από την μπαλάρα που έπαιξαν, έριξαν τρία γκολ στον Βόλο.

Αφού λοιπόν δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα μεμπτό, είπαν τα ρίξουν τα αίτια της ήττας στην αδυναμία τους να βρουν ξενοδοχείο στο Βόλο.

Η φήμη ότι υπήρχε σκέψη ακόμα και για ένσταση επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμα δωμάτια στον Βόλο και αναγκάστηκε η αποστολή της Κηφισιάς να διανυκτερεύσει στη Λάρισα, δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Θα μπορούσαν όμως να την προχωρήσουν την ένσταση. Αλλωστε έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατοί στις δικαστικές αίθουσες και που ξέρεις, μπορεί να κέρδιζαν και αυτόν τον αγώνα…