Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 14:56
ΒόλοςΤοπικά

Ηλεκτρονικά οι ειδοποιήσεις από τον δήμο Βόλου στους πολίτες


Ενόψει της διακοπής αποστολής ειδοποιητηρίων ταχυδρομικώς από το Δήμο Βόλου, καλούνται οι δημότες, μέχρι και την 30 Απριλίου , να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στην πλατφόρμα Ψηφιακών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, πατώντας τον σύνδεσμο https://volos.ctservices.gr/ και εν συνεχεία πατώντας «Είσοδο στις Υπηρεσίες» με τους κωδικούς TAXISNET. Στο μενού ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ και συγκεκριμένα στην Αίτηση λήψης Ηλεκτρονικού Ειδοποιητηρίου θα δηλώσετε:

· Email επικοινωνίας

· Αριθμό κινητού τηλεφώνου

Η αποστολή των ειδοποιητηρίων θα πραγματοποιείται με email και μήνυμα στο κινητό του δημότη, ώστε να εξαλειφθούν οι καθυστερήσεις στην λήψη του ειδοποιητηρίου που παρατηρούνται με την ταχυδρομική αποστολή ώστε ο δημότης να ενημερώνεται άμεσα για τις υποχρεώσεις του.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2421350154,249,158,160 και 2421350108-113

Ο Δήμος Βόλου, επιχειρεί τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της σχέσης με το δημότη και προσδοκά στην ανταπόκριση των πολιτών. Ειδικά για κατηγορίες συμπολιτών μας, που δεν διαθέτουν εξοικείωση πρόσβασης ή και πρόσβαση στον παραπάνω τρόπο επικοινωνίας, θα ληφθούν ειδικά μέτρα και πρόνοια.