Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023 05:53
ΒόλοςΤοπικά

Ολοκληρώθηκαν οι περιοδείες Μπέου με επισκέψεις σε Κατηχώρι και Άλλη Μεριά [εικόνες]

Με τις επισκέψεις σε Κατηχώρι και Άλλη Μεριά ολοκληρώθηκαν οι περιοδείες του Αχιλλέα Μπέου και των συνεργατών του στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Βόλου. Στις συναντήσεις με τους πολίτες, έγινε απολογισμός του έργου που έχει παραχθεί, σχεδιασμός των νέων έργων, ενώ ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι άκουσαν από κοντά παράπονα, προβλήματα και ζητήματα που έχουν να κάνουν με κάθε περιοχή ξεχωριστά.
Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε:
«Ολοκληρώσαμε τις περιοδείες μας στις δημοτικές ενότητες του Βόλου, μια διαδικασία που τηρούμε κάθε χρόνο από την ημέρα που αναλάβαμε τις τύχες του Δήμου (πλην βεβαίως της περιόδου απαγορεύσεων λόγω covid).
Αποτελεί πεποίθηση μου ότι ο ουσιαστικός και παραγωγικός διάλογος με τον πολίτη γίνεται με την άμεση επαφή και την αμφίδρομη ενημέρωση κι αυτή την αρχή ακολουθούμε.
Ετσι λοιπόν συζητήσαμε με τα τοπικά συμβούλια και τους κατοίκους ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, τα ιεραρχήσαμε και από κοινού προγραμματίζουμε τις λύσεις να για την αντιμετώπισή τους.
Παράλληλα προχωρήσαμε σε μια γνήσια και ειλικρινή λογοδοσία πραγματοποιώντας μια πλήρη αποτίμηση του παραχθέντος έργου, που άλλωστε βασίστηκε στα αιτήματα των ίδιων των κατοίκων.
Και ίσως είναι πλεονασμός αλλά θα το επαναλάβω. Εμείς δεν περιμένουμε τις εκλογές για να μιλήσουμε με τον κόσμο. Το κάνουμε καθημερινά, στο Δημαρχείο, στο δρόμο, στις πλατείες, στα μαγαζιά. Εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης, εκεί που ο συμπολίτης βιώνει το πρόβλημα. Κι είμαστε εκεί για να το λύσουμε… όχι για να βγάζουμε μανιφέστα, να κάνουμε βαρύγδουπες δηλώσεις ναι να μοιράζουμε ανέξοδες, φαιδρές υποσχέσεις για να κλέψουμε μια ψήφο… αυτή είναι και διαφορά μας από τους άλλους.»

Δείτε εικόνες:

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com