1 2
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024 01:31
ΒόλοςΤοπικά

Ο Δήμος Βόλου θα συμμετάσχει στην 37η Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2022 στη Θεσσαλονίκη


Ανοιχτή πρόσκληση σε επαγγελματίες του τουρισμού και επισκέπτες

Ο Δήμος Βόλου θα συμμετάσχει στην 37η Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2022 που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

H PHILOXENIA (https://philoxenia.helexpo.gr/el) αποτελεί την ετήσια συνάντηση των τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στην Ελλάδα. Είναι το γεγονός που αφουγκράζεται την παγκόσμια τουριστική αγορά και συντονίζεται με τις ανάγκες του επαγγελματία και τις επιθυμίες του ταξιδιώτη, ώστε να μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη προορισμών και εμπειριών αλλά και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Επιχειρηματίες του τουρισμού, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, αγοραστές (hosted buyers) από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και απλοί επισκέπτες που αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική τους απόδραση, συνθέτουν το προφίλ μιας έκθεσης, η οποία 37 χρόνια τώρα, αποτελεί συνώνυμο του τουριστικού επιχειρείν.

Η δυναμική της PHILOXENIA αποτυπώνεται και μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες και workshops.

Ο Δήμος Βόλου δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού προσκαλεί επαγγελματίες όλων των κλάδων του τουρισμού της περιοχής μας να συμμετέχουν στην έκθεση στο περίπτερο του προορισμού VOLOSPELION: περίπτερο 15 σταντ 15, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν δωρεάν τις επιχειρήσεις τους και τον προορισμό Βόλος-Πήλιο, διανέμοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό τους και επιδιώκοντας επαγγελματικές συνεργασίες.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στο Περίπτερο 14 του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ – HELEXPO στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με θέμα «Αθλητικός Τουρισμός – Καλές πρακτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης σε οικονομικό και τουριστικό επίπεδο». Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και πραγματοποιείται με ηλεκτρονική προεγγραφή. Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στις διάφορες μορφές του αθλητικού τουρισμού, οι οποίες τα τελευταία χρόνια εξελίσσονται δυναμικά τόσο στη χώρα μας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τουριστικής οικονομίας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προχωρήσουν στην προεγγραφή τους και να παραλάβουν την ηλεκτρονική πρόσκληση-κάρτα εισόδου της PHILOXENIA, η οποία είναι απαραίτητη για την είσοδο στο χώρο της Έκθεσης  https://services.helexpo.gr/philoxenia2022reg/ 

Δωρεάν προσκλήσεις διατίθενται στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Δήμου Βόλου, Λαμπράκη-Σέκερη, τηλ. 2421030930.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι:

Παρασκευή: 11:00-20:00
Σάββατο: 10:00-20:00
Κυριακή: 10:00-18:00