1 2
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024 16:07
Κόσμος

Eurovision: Η Ζαχάροβα τρολάρει τον διαγωνισμό και μιλά για «όργια» – Η κηδεία της δυτικής Ευρώπης συνεχίζεται, λέει


H εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρίας Ζαχάροβα εξαπέλυσε τα πυρά της κατά της Eurovision, χαρακτηρίζοντας «όργιο» τον διαγωνισμό με ένα βίντεο.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στο Telegram, η Μαρίας Ζαχάροβα αναφέρει πως «Η Eurovision 2024 ξεπερνά κάθε όργιο, συμμορία ή τελετουργική ιεροσυλία» προσθέτοντας ειρωνικά ότι «η κηδεία της δυτικής Ευρώπης συνεχίζεται κανονικά» για να καταλήξει «δεν μας προκαλεί εντύπωση αυτό».

Στο βίντεο της Ζαχάροβα εμφανίζονται μεταξύ άλλων, ο Ολλανδός τραγουδιστής Joost Klein που αποβλήθηκε από τον διαγωνισμό, το Nemo που νίκησε στον διαγωνισμό με την Ελβετία, το Bambie Thug της Ιρλανδίας, και ο εκκεντρικός Φινλανδός Windows95man.

To βίντεο:

Η δράση επί σκηνής που παρουσιάζεται στο βίντεο συνοδεύεται από μουσική υπόκρουση του Ίγκορ Κόρνελιουκ η οποία παρουσιάστηκε στο «Satan’s Ball» (O Χορός του Σατανά) στη σειρά «Ο Μάιτρ και η Μαργαρίτα» που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα, γραμμένο από τον Ρώσο συγγραφέα Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Φεβρουαρίου 2022, η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU) ανακοίνωσε ότι, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία, η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα εκπροσωπείται στη Eurovision μέχρι νεωτέρας.