Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2026 13:55
Αθλητικά

Έρχονται στον Βόλο ΠΑΟΚ και ΟΦΗ – Το πρόγραμμα της συνέντευξης τύπου και των προπονήσεων στο Πανθεσσαλικό






Αντίστροφα κυλά ο χρόνος για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (25/4, 20:30) στον Βόλο και τον Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα βρει αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ.

Οι δύο ομάδες αναμένεται τις προσεχείς ώρες να βρεθούν στη Μαγνησία, ενόψει του σπουδαίου μεθαυριανού αγώνα. Πρώτος αναμένεται να φτάσει ο ΠΑΟΚ, η αναχώρηση του οποίου από Θεσσαλονίκη προς Βόλο έχει τοποθετηθεί χρονικά σήμερα το απόγευμα ενώ θα ακολουθήσει ο ΟΦΗ, ο οποίος το απόγευμα (17:30) θα κάνει την τελευταία του προπόνηση στο Ηράκλειο και αύριο το πρωί (11:30) θα «πετάξει» για Βόλο.

Η κοινή συνέντευξη τύπου των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό αύριο το απόγευμα, στις 18:45. Πέρα από τους δύο προπονητές, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Χρήστο Κόντη, από πλευράς ποδοσφαιριστών το παρών θα δώσουν οι αρχηγοί των ομάδων, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αντίστοιχα.

Επίσης, αμφότερες οι ομάδες θα προπονηθούν αύριο στο Πανθεσσαλικό, με τον ΟΦΗ να προηγείται χρονικά ξεκινώντας στις 17:30 και τον ΠΑΟΚ να έπεται στις 19:30. Μάλιστα, σε ό,τι αφορά τον δικέφαλο του βορρά, τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοιχτά και για τα ΜΜΕ.