Πέμπτη, 23 Ιουλίου, 2026 20:34
Βόλος

Στα ”κυανέρθρα” του Βόλου ο Κουεντίν Λεκούς – Αναχώρησε ήδη για την Ολλανδία






Μία σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε ο Βόλος.

Ο λόγος για τον 32χρονο Γάλλο αριστερό μπακ-χαφ Κουεντίν Λεκούς, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην πολωνική Βίσλα Πλοτσκ.

Ο Λακούς βρέθηκε σήμερα στην Ελλάδα και αφού πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο και αμέσως μετά αναχώρησε για την Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Κουεντίν Λεκούς

H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου Γάλλο αριστερού μπακ χαφ Quentin Lecoeuche.

Ο Quentin Lecoeuche αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο και εν συνεχεία αναχώρησε για την Ολλανδία, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Ο Quentin Lecoeuche την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην πολωνική Βίσλα Πλοτσκ όπου κατέγραψε 29 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει κάνει σπουδαία καριέρα φορώντας μεταξύ άλλων τη φανέλα των Καέν, Σαραγόσα, Βαλινσιέν, Αζαξιό, Λοριάν.

Η ΠΑΕ Βόλος καλοσωρίζει τον Quentin Lecoeuche στην οικογένεια της