1 2
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024 10:34
ΒόλοςΤοπικά

“Εφυγε” αιφνίδια 69χρονος απόστρατος αστυνομικός από τη Νέα Ιωνία


Εφυγε απρόσμενα και αιφνίδια από τη ζωή ο απόστρατος αστυνομικός από τη Νέα Ιωνία Γεώργιος Σκαμπάς σε ηλικία 69 ετών.

Ο άτυχος αστυνομικός, που ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία, τόσο από την υπηρεσία του στο Τμήμα Τροχαίας Βόλου και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, όσο και από τη δράση του στο Ορφανοτροφείο Βόλου του οποίου ήταν μέλος, υπέστη προχθές το βράδυ ανακοπή καρδιάς.

Ηταν γύρω στις 10:25 όταν αισθάνθηκε στηθάγχη. Η οικογένειά του ενημέρωσε αμέσως το ΕΚΑΒ. Ο άτυχος απόστρατος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών. Τρεις ώρες έμεινε στην ανάνηψη με τους γιατρούς να παλεύουν για να τον επαναφέρουν. Δεν κατάφερε όμως, ποτέ να επανέλθει.

Συντετριμμένη η οικογένειά του τυλίχθηκε στο πένθος αν και μέχρι πρότινος ο 69χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και ήταν καλά στην υγεία του. Η οικογένειά του είναι σοκαρισμένη από την απώλεια. Οι γιατροί ανέφεραν ότι απεβίωσε από κάποιο αιφνίδιο περιστατικό με την καρδιά του.

Ο Γεώργιος Σκαμπάς αποστρατεύτηκε πριν δέκα χρόνια. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια την Ελληνική Αστυνομία. Εργάστηκε επί σειρά ετών στο Τμήμα Τροχαίας Βόλου και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Πολύτιμη ήταν η προσφορά του και στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Ηταν μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου.

Η κοινότητα του Ορφανοτροφείου πλημμύρισε από απερίγραπτη θλίψη.Η Διοίκηση της «Φιλοπτώχου Αδελφότης Βόλου» εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και αποφάσισε να παραστεί σύσσωμη στην εξόδια ακολουθία. Ο Γεώργιος Σκαμπάς ήταν παντρεμένος με τη Σπυριδούλα Ζαφειρίου και είχε δύο παιδιά τη Γιάννα και τον Νικόλαο. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τετάρτη από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στις 17:00