ΕΚΛΟΓΕΣ

Δανάη Χαριτάκη: Προχωράμε όλοι μαζί δυνατά και ενωμένοι

Γιατί και πού ξεχωρίζει το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΉ με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μπέο, που έχω την τιμή να συμμετέχω και επίσημα από χθες,ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βόλου.

Είναι γενικά παραδεκτό, ότι είναι από τα λίγα πανελλήνια που είναι πραγματικά αυτοδιοικητικό και ανεξάρτητο. Δεν έχει την στήριξη κανενός κόμματος, ούτε άμεσα ούτε έμμεσα.
Αποδείξαμε τα τελευταία πέντε χρόνια ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το συμφέρον των πολιτών του Βόλου, όπου εκεί και μόνο δίνουμε λόγο. Άλλωστε πολλές φορές ήρθαμε σε αντιπαράθεση με την κεντρική εξουσία, το εγχώριο κατεστημένο δεκαετιών και τα συμφέροντα των λίγων.
Θεωρώ σίγουρο,ότι όλοι μας είμαστε ίσοι μεταξύ ίσων και αποτελούμε μέλη μιας μεγάλης ομάδας εκπροσώπησης των συμπολιτών μας σε όλο το φάσμα της κοινωνίας με τα ατομικά μας χαρακτηριστικά.
Σε ότι με αφορά και για το οποίο δεσμεύομαι δημόσια, είναι ότι αν και εφόσον με τιμήσετε με την στήριξή σας, θα σας εκπροσωπήσω με ήθος,αξιοπρέπεια και αποτελεσματικότητα.
Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια ότι αίτημα μου ζητούσαν γνωστοί και φίλοι το οποίο ήταν γενικού ενδιαφέροντος και για το καλό της πόλης μας, σε συνεργασία με τους εκάστοτε αρμόδιους Αντιδημάρχους πάντα επιλύονταν με επιτυχία.
Ανέκαθεν πίστευα στην συμμετοχική άσκηση εξουσίας και στην άμεση δημοκρατία.
Ένα άλλο επίσης σημαντικό χαρακτηριστικό του ψηφοδελτίου μας είναι ότι δεν υποσχόμαστε με λόγια πολλά,αλλά πράττουμε με έργα. Το αποδείξαμε και συνεχίζουμε.
Στο μακρύ αυτό ταξίδι που θα ξεκινήσει η νέα δημοτική αρχή,σας θέλουμε όλους κοντά μας αρωγούς στην μεγάλη προσπάθεια συνέχισης του έργου μας. Λάθη και παραλείψεις πιθανόν να έγιναν και θα γίνουν. Ένα όμως είναι σίγουρο,πως η αγάπη μας για τον Βόλο είναι πηγαία και αληθινή που θα μας οδηγήσει σε ενέργειες που αν μέχρι τώρα έχει γίνει μόνο η αρχή,η συνέχεια θα αλλάξει τον Βόλο σε μια πόλη πρότυπο.
Αυτό ονειρευόμαστε,αυτό θα κάνουμε,με την στήριξή σας, με την ψήφο σας.
Προχωράμε όλοι μαζί δυνατά και ενωμένοι.