1 2
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024 01:52
Αθλητικά

Χεράκι – χεράκι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κόντρα στην Κεντρική διαχείριση


Ποιος θα το πίστευε ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι πλέον οι πιο δυνατοί σύμμαχοι.

Και κυρίως, ποιος θα περίμενε ότι ο Αλαφούζος θα τα κάνει «πλακάκια» με τον Μαρινάκη, ξεχνώντας τις προ ετών καταγγελίες του για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Κι όμως, ο Αλαφούζος που μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν υπέρμαχος της Κεντρικής διαχείρισης και εμπνευστής της Super League TV, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τα… γύρισε και συντάχθηκε με τα «πιστεύω» και τα «θέλω» του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πήγαν χεράκι – χεράκι στη Γενική συνέλευση της ΕΠΟ και καταψήφισαν το άρθρο της ολιστικής μελέτης για την Κεντρική διαχείριση.

Λίγες ημέρες μετά, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και πάλι χεράκι – χεράκι εμφανίστηκαν στη Γενική συνέλευση της Λίγκας και καταψήφισαν την τροποποίηση των άρθρων του καταστατικού για την Κεντρική διαχείριση.

Τώρα διαβάζω ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και πάλι χεράκι – χεράκι θα προσφύγουν στα δικαστήρια για να προσβάλουν την απόφαση της Λίγκας.

Προφανώς το αποτέλεσμα της χθεσινής Γενικής συνέλευσης τους έπεσε λίγο… βαρύ. Ποιος άλλωστε περίμενε ότι θα ερχόταν η μέρα που ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα έψαχναν την ψήφο τους;

Το σίγουρο είναι ότι σε αυτή τη ζωή δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα.

Ούτε καν τη συμπόρευση του Αλαφούζου με τον Μαρινάκη…