Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023 11:55
Άλλες Ειδήσεις

Aυτό είναι το πρώτο video που ανέβηκε στο Youtube πριν από 15 χρόνια


Eχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ήταν στην αρχή της λειτουργίας του το youtube και ποιο είναι το πρώτο video που ανέβηκε στην αγαπημένη πλατφόρμα των νέων; Σας έχουμε την απάντηση αφού τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral το video που εγκαινίασε το Youtube και χάρισε έμπνευση και σε άλλους creators να ανεβάσουν το δικό τους video με όποια θεματική επιθυμούσαν.

Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια λοιπόν πριν και συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου 2005, ανέβηκε το πρώτο video στο Youtube με διάρκεια 18 δευτερολέπτων και με τίτλο «Μe at the zoo». Ο creator ήταν ο Jawed Karim, ο οποίος μαζί με τους συναδέλφους του από την PayPal, Chad Hurley και Steven Chen, δημιούργησαν το YouTube. Το βίντεο αυτό υπάρχει ακόμα και μάλιστα έχει ξεπεράσει τα 90 εκατομμύρια views.

Δείχνει τον νεαρό να κάνει μια mini ξενάγηση και να λέει μπροστά από την κάμερα: «Είμαστε εδώ, μπροστά από τους ελέφαντες».

Φυσικά, η ανάπτυξη του YouTube μάλλον ήταν δύσκολο να προβλεφθεί αλλά από τότε έχει γίνει μια πλατφόρμα με τεράστια δύναμη που όλο και περισσότεροι επενδύουν σε εκείνη.

Δείτε το video:

 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com