Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024 12:15
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγριος τσαμπουκάς ανάμεσα σε Γλαβίνα και Βούλτεψη – ”Μη μου ξαναφέρεις πιτσιρικάδες στην εκπομπή” (vid)


H Σοφία Βούλτεψη και ο Θανάσης Γλαβίνας βρέθηκαν, το βράδυ της Τρίτης, φιλοξενούμενοι στην εκπομπή «One Talk» στο One Channel και αυτό… δεν πήγε και πολύ καλά!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Θανάσης Γλαβίνας υποστήριξε ότι μέχρι να ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ το ΕΣΥ οι άνθρωποι «δεν είχαν δει γιατρό στη ζωή τους», γιατί δεν είχαν τα χρήματα. Η Σοφία Βούλτεψη αντέτεινε ότι υγεία υπήρχε ακόμη και στον πόλεμο, με το ΙΚΑ. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ επέμεινε ότι πρόσβαση στην Υγεία είχε μόνον η Δεξιά, που είχε χρήματα.

Όταν η Σοφία Βούλτεψη παρατήρησε ότι δεν είχε μόνον η Δεξιά πρόσβαση στην υγεία, ο Θανάσης Γλαβίνας αντέδρασε, λέγοντας πως «είναι η πριγκίπισσα της διαστρέβλωσης».

Τα πράγματα αγρίεψαν ακόμη περισσότερο όταν η υφυπουργός υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ έφερε τα μνημόνια. «Εμείς; Η κυβέρνηση Καραμανλή το έφερε!» απάντησε ο κ. Γλαβίνας. «Πληρώσαμε τα εξοπλιστικά του Τσοχατζόπουλου» επέμεινε η κ. Βούλτεψη. «Πόσο ήταν το έλλειμμα;» φώναζε στο πλατό ο κ. Γλαβίνας.

Ο άγριος καβγάς έληξε, με τη Σοφία Βούλτεψη να λέει στον παρουσιαστή της εκπομπής, Τάκη Χατζή, «μη μου ξαναφέρεις πιτσιρικάδες στην εκπομπή».