Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 14:07
Τοπικά

Το νέο διευρυμένο νομαρχιακό όργανο του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία






Στην τελευταία κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, των βουλευτών και των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ, με θέμα την πολιτική και οργανωτική λειτουργία του κινήματος και τις εξωστρεφείς δράσεις, αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, η συγκρότηση διευρυμένων νομαρχιακών οργάνων.

Όπως επισημαίνεται από τη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, «πρόκειται για μεταβατικά όργανα, τα οποία με πρωτοβουλίες, εξωστρεφείς δράσεις, επαφές με τις τοπικές κοινωνίες, τους συλλογικούς φορείς και τα μέλη/φίλους που αδρανοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, θα επιδιώξουν την προσέλκυση ενδιαφέροντος για το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα θα προετοιμάσουν τις διαδικασίες για την εκλογή των περιφερειακών οργάνων του κινήματος, που θα γίνει το αργότερο στα μέσα Απριλίου 2016».

Ειδικότερα, στο νέο διευρυμένο όργανο του Νομού Μαγνησίας θα συμμετέχουν ως μέλη:
1. Τα εν ενεργεία μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ.
2. Τα εν ενεργεία μέλη των συντονιστικών των δημοτικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ.
3. Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου 2015 και στις Ευρωεκλογές του Μαΐου 2014.
4. Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που είναι εκλεγμένα σε συλλογικούς φορείς (αυτοδιοίκηση, συνδικάτα, επιμελητήρια, επιστημονικούς συλλόγους, συνεταιριστικές οργανώσεις, ομοσπονδίες κ.ά.), εφόσον επιθυμούν να συμμετέχουν. Η πρόβλεψη αυτή περιλαμβάνει και όλους εκείνους τους συντρόφους με θεσμική ιδιότητα που για διάφορους λόγους αποστασιοποιήθηκαν ή αδρανοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και επιθυμούν ξανά να είναι ενεργά μέλη του ΠΑΣΟΚ.
5. Τα μέλη της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ.
6. Οι εκλεγμένοι σύνεδροι στο 10ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Το συντονισμό του διευρυμένου οργάνου θα έχει η υφιστάμενη Νομαρχιακή Επιτροπή. Περισσότερες πληροφορίες θα δίδονται από τα Γραφεία Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, Αντωνοπούλου 66 (δεύτερος όροφος), τηλ/φαξ: 2421305573, μέχρι και 20 Δεκεμβρίου 2015, που θα αποσταλεί ο σχετικός κατάλογος στην Αθήνα.