Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 23:19
Αθλητικά

Τα αναπάντητα ερωτήματα από τη συνάντηση Ερασιτέχνη με τον Κοντονή






Τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή συνάντησε χθες το πρωί η τριμελής επιτροπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να του αναπτύξει τις θέσεις της σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα των ομάδων τόσο του Ολυμπιακού Βόλου όσο και όλων εκείνων των ομάδων που βρίσκονται στην ίδια θέση.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ανέφερε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε, η αντιπροσωπεία των «ερυθρολεύκων» (καθώς και του Εργοτέλη), ζήτησαν από τον Σταύρο Κοντονή δύο πράγματα. Πρώτον, η εκκαθάριση να γίνεται απευθείας από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης και δεύτερον τα δημιουργηθέντα χρέη να μην βαρύνουν το μητρικό σωματείο.

Και τα δύο αιτήματα μοιάζουν πολύ λογικά.

Ωστόσο, το θέμα την παρούσα στιγμή δεν είναι το τι ζήτησε ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Εργοτέλης αλλά τι τους απάντησε ο Σταύρος Κοντονής. Και όταν λέμε τι τους απάντησε, δεν εννοούμε το τι άφησαν να εννοηθεί τα μέλη της προπαρασκευαστικής επιτροπής. Εννοούμε μία ξεκάθαρη απάντηση από τον αρμόδιο υφυπουργό.

Αυτό είναι το ζητούμενο και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Διότι μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να ζητάει κάτι πολύ λογικό, αλλά το θέμα είναι τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει το υπουργείο εν όψει των νέων διατάξεων του νόμου που έρχονται προς ψήφιση τους επόμενους μήνες.

Όταν λοιπόν θα μάθουμε τις ξεκάθαρες απαντήσεις του Σταύρου Κοντονή και των αρμόδιων φορέων σε αυτά τα ουσιαστικά ερωτήματα, τότε θα μπορούμε να πούμε για το αν η συνάντηση της Δευτέρας είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Μέχρι τότε, απλά μένουμε στο καλό κλίμα.