Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 15:50
Τοπικά

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Σκόπελο και Βόλο






Για κατοχή και διακίνηση σημαντικής ποσότητας; Ναρκωτικών (χασίς) συνελήφθη χθες στη Σκόπελο ένας 45χρονος. Την ώρα της σύλληψης του ο 45χρονος είχε πάνω του ποσότητα χασίς βάρους 6,8 γρ. ενώ στη συνέχεια έδωσε στους αστυνομικούς ακόμα δύο ποσότητας χασίς βάρους άνω των 200 γρ. τις οποίες έκρυβε σπίτι του.
Συγκεκριμένα ο 45χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς
164 γρ. ακατέργαστης κάνναβης
7,6 γρ. συσκευασμένης κάνναβης
3,7 κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα)

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα. Οι ποσότητες των ναρκωτικών κατασχέθηκαν.

Τρεις συλλήψεις στο Βόλο για κατοχή ναρκωτικών

Εξ άλλου για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθησαν τρία άτομα στο Βόλο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών .  Οι συλληφθέντες, ένας 21χρονος Ρουμάνος και ένας συνομήλικος Αλβανός, είχαν στην κατοχή τους συνολικά τέσσερις ποσότητες ηρωίνης βάρους, 2,15 γρ., 0,26γρ., 0,28 γρ., και 0,34γρ., ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι και 14 ναρκωτικά χάπια.

Παράλληλα συνελήφθη και ένας 47χρονος καθώς μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σπίτι του, βρέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 0,48 γρ., η οποία και κατασχέθηκε, όπως επίσης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.