Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 20:52
Τοπικά

Σε κρίσιμη κατάσταση 36χρονος μετά από ατύχημα με γουρούνα στην Σκιάθο






Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς στην Αθήνα νοσηλεύεται 36χρονος μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή, τύπου γουρούνα, που οδηγούσε, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε στύλο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο Skiathoslife πως το τηλεφωνικό κέντρο στο ΚΥ Υγείας Σκιάθου δεν απαντούσε. Αμέσως κλήθηκε το πολυϊατρείο Σκιάθου του οποίου ασθενοφόρο έφτασε σε 5′ . Εκεί έγινε ακινητοποίηση του άτυχου οδηγού και από εκεί έγινε επικοινωνία με το ΚΥ Υγείας Σκιάθου για αεροδιακομιδή λόγω τις κρίσιμης κατάστασης που θύματος. Τελικά η διακομιδή έγινε με αεροπλάνο c 130 της πολεμικής αεροπορίας.

Το ατύχημα, όπως αναφέρει το skiathos life, συνέβη στις 10 το πρωί του Σαββάτου, στον περιφερειακό Σκιάθου – Κουκουναριές, όπου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός της μηχανής προσπαθώντας να αποφύγει όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και ο οδηγός της να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.