Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 18:46
Τοπικά

Παραμένει ο Χαρ. Μπαλής στη θέση του υποδιοικητή






Παραμένει στο Νοσοκομείο Βόλου ως αναπληρωτής διοικητής ο Χαράλαμπος Μπαλής. Ο κ. Μπαλής είναι μεταξύ των 15 διοικητών και αναπληρωτών σε όλη την Ελλάδα, που παραμένουν τελικά στις θέσεις τους.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε χθες ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης, παραμένουν στις θέσεις τους 15 διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομείων της χώρας, ενώ οι υπόλοιποι είτε παύονται είτε έχουν γίνει δεκτές οι παραιτήσεις τους.

Ειδικότερα από τους συνολικά 127 διοικητές και αναπληρωτές διοικητές που υπηρετούσαν στα νοσοκομεία της χώρας το Νοέμβριο του 2015, παραμένουν στις θέσεις τους μόνο 15.

Μέσα στις επόμενες μέρες το υπουργείο Υγείας, όπως τονίζει στην ανακοίνωση, θα προχωρήσει σε προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων με ανοιχτή πρόσκληση.

Τα τυπικά προσόντα θα είναι ακριβώς τα ίδια με τις ανάλογες προκηρύξεις του παρελθόντος, ενώ θα συνεκτιμηθούν για πρώτη φορά προσόντα, όπως οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι, οι οποίοι θα είναι συναφείς με το αντικείμενο

 

Κλειστό το φαρμακείο λόγω απογραφής

Λόγω της ετήσιας απογραφής το Φαρμακείο του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου θα παραμείνει κλειστό από Τρίτη 29-12-2015 έως Τετάρτη 30-12-2015 και δεν θα είναι δυνατή η χορήγηση φαρμάκων σε εξωτερικούς ασθενείς.