Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 02:37
Ελλάδα

Αλαλούμ χωρίς τέλος με τους μετανάστες -Τους έδιωξαν από τα γήπεδα και εκείνοι κατασκήνωσαν απ’ έξω






Το απόλυτο μπάχαλο επικράτησε χθες με την μεταφορά των μεταναστών από το Τάε Κβον Ντο στο γήπεδο χόκεϊ στο Ελληνικό καθώς για μία ακόμα φορά ήρθε στην επιφάνεια η παντελής έλλειψη οργάνωσης και σχεδιασμού στις κρατικές δομές.

Το μπέρδεμα που επικράτησε είχε ως αποτέλεσμα να περάσουν το βράδυ έξω από το χόκεϊ δεκάδες μετανάστες καθώς από τον χώρο του κλειστού αποκλείονταν άτομα που προέρχονται από το Μαρόκο, την Αλγερία και την Τυνησία.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η κατάσταση φαινόταν να έχει βγει εκτός ελέγχου ήδη από την αρχή της μεταφοράς των μεταναστών από το ένα γήπεδο στο άλλο καθώς κάποιοι από τους μετανάστες που βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου δεν μεταφέρθηκαν με τα λεωφορεία που χρησιμοποιήθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες έφτασαν ακόμα και πεζή στο χόκεϊ.

Επιπλέον, και έξω από το γήπεδο του Ελληνικού η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου με τους αστυνομικούς να πασχίζουν να εξακριβώσουν τα στοιχεία των μεταναστών ώστε να διαπιστώσουν ποιοι μπορούν να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις.Το αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν πολλοί μετανάστες -στους οποίους δεν επετράπη η είσοδος – να περάσουν το βράδυ στους κρύους δρόμους της παραλιακής.

Πηγή: iefimerida.gr