Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 07:24
Αθλητικά

Παλικάρια και στη Σπάρτη – Ο Βόλος συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του






Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Πίσπα ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά, ο Βόλος πέρασε νικηφόρα και από την Σπάρτη με 3-1 και παρέμεινε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Μία παλικαρίσια νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες του Βόλου, οι οποίοι είδαν τη Σπάρτη να προηγείται μόλις στο 6ο λεπτό με τον Βλαχομήτρο.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο έφτασε στην ισοφάριση στο 22ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία και αφού προηγουμένως είχαν φτάσε κοντά στο γκολ αρκετές φορές.

Στην επανάληψη η πίεση του Βόλου συνεχίστηκε, ωστόσο το πολυπόθητο γκολ δεν ερχόταν. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 71ο λεπτό ο Πέντα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα κάνοντας ακόμα δυσκολότερο το έργο των Βολιωτών.

Όμως η ψυχή των παικτών του Βόλου μίλησε και πάλι στα τελευταία λεπτά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πίσπα, ο οποίος έχοντας περάσει αλλαγή στο 86ο λεπτό, με δύο γκολ στο 88ο και στο 91ο λεπτό χάρισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Καλούσης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Καινούργιος (66’ Αρώνης), Παυλής (54’ Ρομπίνιο), Κωνσταντινόπουλος (75’ Ρούμπος), Βλαχομήτρος.
ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Καμπαγέρο (86′ Πίσπας), Λούκας Γκαρσία (61’ Ηλιόπουλος), Κότο (67’ Φράγκος), Μάντζης.