Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 13:57
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Επιδημιολογική μελέτη: Πώς να πιστέψεις τον καθηγητή, όταν ο Μάκης λέει άλλα;






Επιδημιολογική μελέτη: Πώς να πιστέψεις τον καθηγητή, όταν ο Μάκης λέει άλλα;

Αναμφίβολα ευχάριστη η είδηση που έρχεται από τον καθηγητή της Ιατρικής του ΠΘ κ. Χρήστου Χατζηχριστοδούλου, επικεφαλής της ομάδας που εκπονεί την επιδημιολογική μελέτη σε επίπεδο Θεσσαλίας και ο οποίος διαβεβαίωσε ότι τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν δεν είναι ανησυχητικά!

Οσο, όμως, καθησυχαστική είναι η δήλωση του κ. Χατζηχριστοδούλου, άλλο τόσο ανησυχητική είναι η στάση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, κ Θύμιου (Μάκη) Τσάμη, ο οποίος με το αυξημένο κύρος του αξιώματός του, μόλις πριν λίγες ημέρες (13 Νοεμβρίου, δείτε φωτο) στο καρεκλοσάιτ, όπου καθημερινά σχεδόν μεταφέρει τα ντέρτια και τους καημούς του για τον Αχιλλέα Μπέο δήλωνε απερίφραστα πως «Σοβαρά και όχι καλά αποτελέσματα δείχνει η επιδημιολογική μελέτη…»!

Τελικά ποιος έχει δίκιο; Ο καθηγητής, που διενεργεί τη μελέτη, ή ο συνεργάτης του Πορφυρογέννητου, που πιο πολλά σχόλια κατά του Δημάρχου Βόλου (αλήθεια τι φοβήθηκε και το έβαλε στα πόδια από υποψήφιος;) γράφει, παρά ιατρικές συνταγές; (όπως εικάζουμε χαριτολογώντας δηλαδή..)

ΥΓ. Εμείς, από ανθρώπινη ανάγκη, θέλουμε να πιστέψουμε τον καθηγητή. Βέβαια για να τον πιστέψουμε θα πρέπει πρώτα να περιμένουμε την ολοκλήρωση της έρευνας που είμαστε βέβαιοι ότι ήδη διενεργούν οι δαιμόνιοι Λημνιός, Μπαξεβανόπουλος και Ηλιοπούλου, για να διαπιστώσουν αν ανάμεσα στους ασθενείς – πελάτες του γιατρού ήταν τίποτα διευθυντικά στελέχη της ΑΓΕΤ ή ο Μπέος και οι δικοί του. Μέχρι τότε είμαστε σε αναμονή