Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 04:43
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Για Αγοραστό έρχεται ο Κυριάκος – Με την κορτσούλα του Βαγγέλη δεν ασχολούνται…






Εσπευσαν ορισμένοι αφελείς να πανηγυρίσουν (γιατί άραγε;) γιατί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έρχεται την Κυριακή στο Βόλο για να μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση και να δώσει υποστήριξη στην υποψηφιότητα της κορτσούλας του Βαγγέλη.

Δεν μπορούν, ενδεχομένως και εκ φύσεως, να αντιληφθούν ότι αυτό μόνο ως τραγική αδυναμία της υποψηφιότητάς της εισπράττεται από την κοινή γνώμη, δηλαδή ως ανάγκη να ενισχυθεί με κάποιο τρόπο για να μην υπάρξει συντριβή (όπως όλα δείχνουν)!

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο Κυριάκος έρχεται για να στηρίξει. Όχι βέβαια την κορτσούλα για την οποία υπάρχει απελπισία στη ΝΔ και καμία διάθεση εμπλοκής μαζί της, για να μετριαστεί το κόστος της αποτυχίας, αλλά την υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού, που στην Πειραιώς εκτιμούν ότι είναι η μία από τις δύο (σε σύνολο 13) που κινδυνεύουν να μην καταγραφούν σαν γαλάζιες στο χάρτη την βραδιά των εκλογών! Και αυτό χάρις (και) στην επιλογή της υποψηφιότητας που έγινε στο Δήμο Βόλου!

Οσοι δεν είναι σώγαμπροι στο κόμμα ή δεν πηγαινοέρχονται, σαν την κορτσούλα και τον πατέρα της, γνωρίζουν το παρασκήνιο και τον σκοπό της επίσκεψης Κυριάκου.

ΥΓ. Τελικά ο μεγαλύτερος αντίπαλος της κορτσούλας του Βαγγέλη είναι ο Γιάννης Αναστασίου! Ναι ο γνωστός εκ περιτροπής δημοσιογράφος και αποτυχημένος πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ. Αυτός πανηγύρισε πρώτος… αν και δεν είναι έκπληξη…