Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 08:17
Ελλάδα

Απατεώνισσα παρίστανε την κόρη του θύματός της!






Τον «εισπράκτορα» ενός ζευγαριού απατεώνων που άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό από μια γυναίκα στην Βέροια με το πρόσχημα ότι η κόρη της είχε προκαλέσει σοβαρό τροχαίο ατύχημα, έβαλαν στο χέρι οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας. Αναζητούν, όμως, τους «εγκέφαλους» της κομπίνας που παραμένουν άγνωστοι.

Η γυναίκα είχε τηλεφωνήσει στην ανυποψίαστη 62χρονη μητέρα και την είχε πείσει ότι η κόρη της χρειαζόταν άμεσα χρήματα για να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση, καθώς κρατούνταν για τον τραυματισμό ενός ανήλικου με το αυτοκίνητό της. Για να μην της μείνει αμφιβολία, μάλιστα, πήρε το τηλέφωνο και ο άνδρας συνεργός της που επιβεβαίωσε ότι είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι στην υπαίτια του τροχαίου! Τρομοκρατημένη η 62χρονη, ρώτησε πώς θα καταβάλλει τα χρήματα και οι δράστες έστειλαν στο σπίτι της τον 45χρονο Βούλγαρο «εισπράκτορα», ο οποίος πήρε 3.000 ευρώ και έγινε καπνός!

Μετά την αποκάλυψη της απάτης, που έγινε στις 23 του περασμένου Οκτωβρίου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του αλλοδαπού, ο οποίος αναγνωρίστηκε από φωτογραφίες που έδειξαν οι αστυνομικοί στην 62χρονη γυναίκα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Όμως, οι συνεχίζονται για να εξακριβωθούν τα στοιχεία των συνεργών του και να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες απάτες.