Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 17:40
ΒόλοςΤοπικά

Αντιδήμαρχος Ενοτήτων ανέλαβε ο Μιχάλης Καπουρνιώτης






Την αντιδημαρχία Δημοτικών Ενοτήτων ανέλαβε από σήμερα ο πρώην αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και υπεύθυνος Αθλητισμού Μιχάλης Καπουρνιώτης. Σε δήλωση του σχετικά με τον ανασχηματισμό της δημοτικής αρχής ανέφερε:

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 οι συμπολίτες μας ανέδειξαν δήμαρχο της πόλης μας, τον Αχιλλέα Μπέο και σε εμένα, έκαναν τη μεγάλη τιμή και με τη ψήφο τους, μου χάρισαν τη πρώτη θέση μεταξύ των εκλεγέντων συμβούλων για την Εκλογική Περιφέρεια της Ν. Ιωνίας. Ευχαρίστησα επανειλημμένως όλους όσους, με ψήφισαν και υποσχέθηκα σε όλους του δημότες της πόλης μας, ότι θα τιμήσω την επιλογή τους και για όλη τη θητεία στόχος μου θα είναι ο συνεχής αγώνας με συνέπεια, εργατικότητα και αγωνιστικότητα, για την αντιμετώπιση των εκρηκτικών προβλημάτων της πόλης μας και των δημοτών της, δηλαδή όλων μας.
Από την αρχή της Δημαρχιακής θητείας μέχρι και την 30-11-2018,ως Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ, Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΟΛΟΥ, Υπεύθυνος Αθλητισμού, με γνώμονα πάντα την αγάπη μου στον αθλητισμό και τη προσφορά στους συμπολίτες μου, πιστεύω ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στην απόλυτα επιτυχή παρουσία της πόλης μας στα αθλητικά επιτεύγματα , δρώμενα, έργα και διοργανώσεις, τόσο τοπικά όσο και πανευρωπαϊκά ή και παγκόσμια.
Όλα βέβαια συντελέστηκαν με πολλή δουλειά, με τη συνδρομή , την αδιαμφισβήτητη και αμέριστη συμπαράσταση των εργαζομένων στο Ν.Π αλλά και όλο το Δήμο γενικότερα , τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς και τους συγχαίρω για την ευσυνειδησία τους.
Από τη 1-12-2018 , ο Δήμαρχός μας ,μου εμπιστεύτηκε τη θέση του Αντιδημάρχου Λοιπών Ενοτήτων.
Ευχαριστώ το Δήμαρχό μας , κ. Αχιλλέα Μπέο, για την εμπιστοσύνη του και δηλώνω ότι ο αγώνας μου θα συνεχιστεί και στη νέα μου δραστηριότητα, ως Αντιδήμαρχος Λοιπών Ενοτήτων, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των δημοτών των ενοτήτων του Δήμου μας.
Πιστεύω ότι, για μια ακόμη φορά , οι ψηφοφόροι της παράταξης του Δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, αλλά και όσοι στη πορεία της θητείας μας, αξιολόγησαν το παραχθέν έργο ,όλοι μαζί θα στρατευθούμε σε κοινή πορεία προς το μέλλον. Πορεία, αποτελεσματική και νικηφόρα, για το καλό του Δήμου μας !!!!!