Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 23:08
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγλος-κτήνος βίαζε τα 5 παιδιά του στην Κρήτη






Στα μέσα Ιανουαρίου του 2015, στον Ταυρωνίτη Χανίων, ένας δυνατός κρότος βγάζει σε δρόμους, αυλές και πεζοδρόμια τους κατοίκους του πανέμορφου αυτού χωριού. Ενας μεθυσμένος άνδρας έχει πέσει με το αυτοκίνητό του σε σταθμευμένο όχημα και τρικλίζοντας απειλεί θεούς και δαίμονες απέναντι στον ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος προσπαθεί να τον πείσει να υπογράψουν δήλωση φιλικού διακανονισμού. Μάταια.

Ο δράστης είναι ακραία επιθετικός, έντονα εκνευρισμένος και το κυριότερο πολύ μεθυσμένος. Κάποιες γυναίκες σταυροκοπιούνται, άλλες κλείνουν πόρτες και παντζούρια για να μην ξυπνήσουν τα παιδιά τους και κάποιες τρίτες κουνάνε τα κεφάλια τους ψιθυρίζοντας: «Αυτός ο διάολος ο Ντάγκλας είναι πάλι! Πότε επιτέλους θα τον μαζέψουν να ξεβρομίσει ο τόπος μας;».

Λίγα λεπτά αργότερα η παραπάνω ευχή ξεκινά να γίνεται πραγματικότητα. Η Αστυνομία χτυπάει την πόρτα της βίλας του Ντάγκλας και μετά τον εντοπισμό ενός σιγαστήρα όπλου, ο Βρετανός καταδικάζεται με τη διαδικασία του Αυτοφώρου σε 8 μήνες φυλάκιση και χρηματική ποινή 800 ευρώ. Αυτή ωστόσο είναι μόνο η άκρη του νήματος στο εγκληματικό κουβάρι του 56χρονου Βρετανού, η δράση του οποίου ξεπερνά ακόμη και την πιο διαστροφική φαντασία…

 

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ ΕΔΩ