Ψυχαγωγία

Σμαράγδα Καρύδη: Αποκαλύπτει γιατί κράτησε 10 χρόνια κρυφή τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη

“Αυτό έτυχε δεν το αποκάλυψε ο Θοδωρής, τώρα έτυχε και το είπε πάνω στην κουβέντα”, είπε η Σμαράγδα Καρύδη στο Down Town και στους Πάνο Ζόγκα και Μαρία Μωραΐτη μιλώντας για την απόφαση του συντρόφου της Θοδωρή Αθερίδη να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους.
Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε ύστερα από δέκα χρόνια ότι συγκατοικείτε. Και ξαφνικά έγινες θέμα παντού, σε περιοδικά, σε sites, στην τηλεόραση.

Αυτό τώρα έτυχε. Δεν το αποκάλυψε, κάνατε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα του ήρθε και το είπε. Δεν πήρε κάποια απόφαση από πριν “τώρα θα κάνω αποκαλύψεις”.

Ναι, αλλά όταν κάνεις κάτι έπειτα από πάνω από δέκα χρόνια, το κάνεις πλέον συνειδητοποιημένα.
Δεν ήταν κάτι αποφασισμένο. Του ήρθε, το είπε, τελείωσε.
Μα αυτό ρωτάω, γιατί επέλεξε αυτή την στιγμή; Σίγουρα θα ξέρεις, ο άνθρωπος σου το είπε, δεν το είπε η γειτόνισσα.

Άκουσε να δεις, εγώ ποτέ μου δεν μιλάω για αυτά τα πράγματα, γιατί αισθάνομαι άβολα. Εντάξει, μετά από ένα διάστημα μπορεί να έρχεται μια ώρα που θεωρείς ότι μπορείς να πεις κάτι και να τελειώνει εκεί. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να το τροφοδοτήσουμε με περαιτέρω πληροφορίες, του τύπου πως και γιατί.

Ωστόσο, η Σμαράγδα απαντά και στο ενδεχόμενο αν είχες νιώσει ποτέ την ανάγκη να κάνει ένα παιδί. “Πραγματική και σοβαρή επιθυμία όχι. Μου έχει περάσει από το μυαλό αλλά δεν έτυχε”.
Τέλος, στην ερώτηση αν εκείνη έχει εξαρτήσεις, απαντά: “Δεν έχω καμιά εξάρτηση έκοψα το τσιγάρο το 2008 δεν πίνω, είμαι control freak… είμαι ο μοναδικός ηθοποιός που δεν έχει πάρει λεξοτανίλ”.
Πηγή: tlife.gr