Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023 06:06
Κόσμος

Ο Σαουδάραβας βασιλιάς έκλεισε ολόκληρο ξενοδοχείο για να μείνει στην Τουρκία


Στην Τουρκία θα βρεθεί ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας στο πλαίσιο της Συνόδου των G-20 και φυσικά η άφιξή του δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης καθώς είναι γνωστό πως οι απαιτήσεις του προκαλούν συχνά αντιδράσεις.

Όλοι θυμούνται τον σάλο που είχε προκαλέσει τον περασμένο Ιούλιο η… εξυπηρέτηση του Φρανσουά Ολάντ στον Salman bin Abdulaziz, όταν ο Γάλλος πρόεδρος είχε δώσει έγκριση να του δοθεί άδεια για να κατασκευάσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έναν ανελκυστήρα και ξύλινες διαβάσεις που θα τον οδηγούν από την πολυτελή βίλα του, στην παραλία, χωρίς να πατήσει τα πόδια του στην άμμο ενώ παράλληλα είχε η παραλία για το κοινό θα παρέμενε κλειστή.

Αυτή τη φορά για χάρη του μονάρχη της Σαουδικής Αραβίας θα παραμείνει κλειστό ένα ολόκληρο ξενοδοχείο.

O Salman bin Abdulaziz, θα διαμείνει στο «Mardan Palace» που βρίσκεται στην πόλη Αττάλεια στη νότια ακτή της Τουρκίας, το οποίο για 18 ημέρες θα χρησιμοποιεί ο ίδιος και τα 1000 άτομα από το προσωπικό του.

Η τουρκική Hürriyet αποκαλύπτει μάλιστα σε δημοσίευμά της πως για τη διαμονή τους θα πληρώσει συνολικά 18.000.000 δολάρια ή αλλιώς 1.000.000 δολάρια την ημέρα.

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο διαθέτει 560 δωμάτια και ένα συγκρότημα με βίλες και για την άφιξη του βασιλιά πρόκειται να στρωθεί κόκκινο χαλί σε όλους τους διαδρόμους του ξενοδοχείου ακόμη και στο ελικοδρόμιο ώστε ο μονάρχης της Σαουδικής Αραβίας να μη χρειαστεί να πατήσει το πόδι του στην άσφαλτο κατά την άφιξή του!

Σύμφωνα πάντα με την τουρκική εφημερίδα το προσωπικό του ξενοδοχείου έχει περάσει από ειδική εκπαίδευση ενώ οι εσωτερικοί χώροι του έχω ανακαινισθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του βασιλιά.
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com