Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 00:40
Θεσσαλία

Καρδίτσα: Αυτοί είναι οι δύο Βούλγαροι που πλούτιζαν με απάτες!


Μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο Βούλγαρων συλληφθέντων, μελών της εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσαν ηλικιωμένους πολίτες στις πόλεις της Καρδίτσας και των Τρικάλων. Οι δράστες με το πρόσχημα ότι τα παιδιά τους είχαν προκαλέσει τροχαίο με βαριές σωματικές βλάβες σε βάρος ανήλικου παιδιού και χρειάζονταν χρήματα για την εγγύηση ώστε να αφεθούν ελεύθεροι κατάφεραν να βγάλουν πάνω από 30.000€.

Πρόκειται για τους: GOSPODINOV GOSPODIN του ATANASOV και της ATANASICA, ο οποίος γεννήθηκε την 23/05/1985 στη Βουλγαρία και για τον DIMITROV DIMITAR του ANTONOV και της DIMITRICHKA , ο οποίος γεννήθηκε την 26/10/1991 στη Βουλγαρία.

ΦΩΤΟ από astynomia.grΦΩΤΟ από astynomia.gr
ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Σε βάρος των δυο αλλοδαπών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη ”για εγκληματική οργάνωση και απάτη από δράστες που ενεργούν κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια με επιδιωκόμενο περιουσιακό όφελος άνω των 120.000 ευρώ, κατά συναυτουργία, κατά συρροή, τελεσθείσα και σε απόπειρα”.

Η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας, των φωτογραφιών και της ασκηθείσας σε βάρος τους δίωξης, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα των παραπάνω ατόμων να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 24410-80230 και 24410-80233 του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.