Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024 22:16
Αθλητικά

«Δεν αντιδράσαμε»


Δυσαρεστημένος τόσο από το τελικό αποτέλεσμα όσο και από την εικόνα της ομάδας του μετά το γκολ που δέχθηκε, εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος:
«Ξέραμε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με βαθμολογικό κέρδος για την ομάδα που θα έπαιρνε τη νίκη. Το Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ είναι σαν το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και το ΠΑΟΚ – Άρης. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για την ψυχολογία και για τον κόσμο.
Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο πήγε, όπως θέλαμε. Κρατήσαμε τους παίκτες της ΑΕΛ μακριά από την περιοχή μας, παρόλο που έπαιζε με δύο επιθετικούς. Πιέσαμε πολύ ψηλά και δεν είχε καλή κυκλοφορία. Ξέραμε ότι έτσι θα βρίσκαμε χώρους και με μια καλή πάσα θα μπορούσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι. Αυτό έγινε πολλές φορές με τον Ντεπέτρις και με τον Διαμαντόπουλο. Νομίζω ότι δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, εκτός από μια ευκαιρία του Βέρτζου που βγήκε στην κόντρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχα πει στα παιδιά να παραμείνουμε ψηλά και να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό, σε μία φάση που βγάλαμε τη μπάλα κόρνερ, χωρίς να μας πιέζει ο αντίπαλος, δεχθήκαμε στη φάση του κόρνερ το γκολ. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι δεν αντιδράσαμε. Η ΑΕΛ δεν είχε άλλες φάσεις εκτός από το δοκάρι του Μπόγιοβιτς. Έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο τον αντίπαλο για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε και δυστυχώς χάσαμε. Νομίζω ότι αυτό ήταν το παιχνίδι.
Πιστεύω ότι εκτός από τη φάση του 46΄ – 47΄ ήμασταν πολύ καλοί τακτικά. Με στεναχωρεί που μετά το γκολ δεν αντιδράσαμε. Θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι όταν χάνεις σε αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Θα δουλέψουμε και θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τον Παναιγιάλειο».