ΕΚΛΟΓΕΣ

Ολγα Σιαπέρα: Να κάνουμε τη Νέα Ιωνία ακόμα πιο όμορφη, ακόμα πιο λειτουργική, ακόμα πιο ανθρώπινη

Αποφασισμένη να συνεισφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία της, αλλά κυρίως με τη διάθεση της, ώστε να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία της Νέα Ιωνία, εμφανίζεται η υποψήφια σύμβουλος για το τοπικό της Νέας Ιωνίας, Ολγα Σιαπέρα.

Παράλληλα, η Ολγα Σιαπέρα μιλώντας στο Volosday.gr καλεί του πολίτες του Βόλου να επιλέξουν τον Αχιλλέα Μπέο που έχει τη στήριξη των απλών πολιτών και όχι το άγνωστο που στηρίζεται από κόμματα και παρωχημένες αντιλήψεις.

Πως αποφασίσατε να ασχοληθεί με τα κοινά;

«Είμαι άνθρωπος που βάζω προτεραιότητα το καλό και τις ανάγκες των συνανθρώπων μου. Θέλω να προσφέρω με οποιονδήποτε τρόπο, να κοιτάω τον πολίτη στα μάτια, να είμαι η φωνή του και να επιλύω τα προβλήματα του, κάνοντας την καθημερινότητα του πιο εύκολη».

Ποιά είναι η δημόσια δέσμευσή σας αν εκλεγείτε;  

«Στη ζωή μου αποφεύγω τα μεγάλα λόγια. Ωστόσο οι Βολιώτες και ειδικά οι πολίτες της Νέας Ιωνίας να είναι σίγουροι ότι αν τελικά με εμπιστευτούν θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε μαζί με τον Δήμαρχο μας Αχιλλέα Μπέο να κάνουμε τη Νέα Ιωνία ακόμα πιο όμορφη, ακόμα πιο λειτουργική, ακόμα πιο ανθρώπινη».

Στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου, πώς θα χαρακτηρίζατε μέχρι τώρα το κλίμα που έχει διαμορφωθεί;

«Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι ήπιο. Από τη δική μας παράταξη, όλοι μας δίνουμε έναν τίμιο αγώνα, κάτι που ελπίζω να διατηρηθεί. Αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς και στοχοποίηση των αντιπάλων μας. Αλλωστε εμείς έχουμε να επιδείξουμε έργο».

Ποια μηνύματα εισπράττετε μέχρι τώρα από την επαφή που έχετε με τον κόσμο;

«Ο κόσμος είναι αυτός που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον προεκλογικό μας αγώνα. Καθημερινά, οι συμπολίτες μας, μας εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το έργο που έχει επιδείξει η Δημοτική Αρχή και μας ζητάνε από τις 27 Μαίου όταν και θα έχουμε κερδίσει τις εκλογές, να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο σθένος το έργο μας».

Το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών της 26ης Μαΐου για σας ποιο είναι;

«Από τη μία έχουμε τον Αχιλλέα Μπέο που έχει αποδεδειγμένα επιδείξει έργο και μάλιστα πλούσιο και από την άλλη τους τέσσερις αντιπάλους τους οι οποίοι όχι μόνο αρνούνται να παραδεχθούν ότι ο Βόλος μας έχει αλλάξει, αλλά μηδενίζουν ότι καλό έχει συμβεί στην πόλη μας τα τελευταία πέντε χρόνια.

Οι Βολιώτες λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή καλούνται να επιλέξουν: Τον ικανό και αποτελεσματικό Αχιλλέα Μπέο που έχει τη στήριξη των απλών πολιτών ή το άγνωστο που στηρίζεται από κόμματα και παρωχημένες αντιλήψεις;»

Λίγο πριν τις κάλπες, ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους συμπολίτες σας;

Μη χαθεί καμία ψήφος. είναι πραγματικά μια ιστορική εκλογική μάχη για το μέλλον της πόλης μας.

Για όσους δεν σας γνωρίζουν, θα θέλαμε να μας αναφέρετε δύο λόγους για τους οποίους ο Βολιώτες και η Βολιώτισσα θα σας ψηφίσει

Απλά θα αναφέρω ότι είμαι έτοιμη να συνεισφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, αλλά και τη διάθεση και το μεράκι μου, ώστε να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία της Νέα Ιωνία.