ΕΚΛΟΓΕΣ

Ολγα Σιαπέρα: Με τον Αχ. Μπέο δίνεται μια ιστορική ευκαιρία για τη Νέα Ιωνία

Με εχέγγυα την πολυετή εργασιακή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα και με σπουδές στο μάρκετινγκ και τη διοίκηση επιχειρήσεων, η Ολγα Σιαπέρα μετέχει των εκλογών ως υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Νέας Ιωνίας, με την παράταξη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ” του σημερινού και αυριανού μας Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου.

Η ίδια δηλώνει έτοιμη να συνεισφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της, αλλά και τη διάθεση και το μεράκι που έχει προκειμένου η αναπτυξιακή πορεία που ξεκίνησε επιτέλους για την αγαπημένη της Νέα Ιωνία, την τελευταία πενταετία, να συνεχιστεί με μεγαλύτερη δυναμική,

Η παρουσία του ίδιου του Δημάρχου μας, του Αχιλλέα Μπέου, που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του για το πόσο ικανός και αποτελεσματικός είναι, αλλά και ο νέος διευρυμένος και ισχυροποιημένος ρόλος των τοπικών συμβουλίων στη συνολική λειτουργία της δημοτικής Αρχής, συνθέτουν μια ευκαιρία που οι ίδιοι οι πολίτες πρέπει να εκμεταλλευτούν, κάνοντας τις επιλογές, ως προς την ψήφο τους, με σύνεση και προσοχή.

Μη χαθεί καμία ψήφος, είναι πραγματικά μια ιστορική εκλογική μάχη για το μέλλον της πόλης μας, τονίζει με έμφαση η κ. Σιαπέρα.