Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024 05:07
ΒόλοςΠαραπολιτικάΠαρασκήνιαΤοπικά

Ο αδίστακτος Παπαπέτρος παίζει τα… ρέστα του μετά τη δημοσκόπηση – κόλαφο


Τελικά ο Παπαπέτρος δεν είναι ένας κλασσικό ς τύπος που έκανε λεφτά και τώρα ψάχνει και την δόξα, μέσω της πολιτικής δηλώνοντας υποψήφιος Δήμαρχος. Είναι κάτι πολύ πιο επικίνδυνο, γιατί πέρα από μωροφιλόδοξος είναι και αδίστακτος, καθώς δεν διστάζει να σπείρει την ανησυχία και τον πανικό υποστηρίζοντας ότι «οι βρύσες μας τρέχουν δηλητήριο» προκειμένου να πλήξει την εικόνα της Δημοτικής Αρχής.

Εκμεταλλευόμενος μια ατυχή έκφραση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, που ωστόσο η ίδια έσπευσε να ανασκευάσει ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για παρερμηνεία των όσων δήλωσε (https://www.volosday.gr/agapidaki-to-nero-ston-volo-fysika-itan-posimo-isos-kai-avrio-na-einai-xana-etoimo-gia-anthropini-chrisi-vinteo/) , δυσφημεί την πόλη και τρομοκρατεί κατοίκους και επισκέπτες μήπως και ξεκολλήσει από το φτωχό 21% στο οποίο μετρήθηκε από τη δημοσκόπηση της ALCO.

Είναι αδικαιολόγητος ο Παπαπέτρος γιατί δεν μπορεί να επικαλείται δήθεν άγνοια. Σκόπιμα και με δόλο δημιουργεί αυτό το άρρωστο κλίμα. Δικηγόρος των εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ  για χρόνια για ο,τιδήποτε συμβαίνει στην επιχείρηση τρέχει πρώτος να το «καταγγείλει» στον Εισαγγελέα και δεν ήξερε αν πίνουμε «δηλητήριο» ή όχι;

Δεν διάβασε όλα αυτά τα χρόνια τα δημοσιοποιημένα στοιχεία από τις επίσημες μετρήσεις – αναλύσεις για το νερό που αναρτώνται στο site της επιχείρησης;

Δεν τον ενημέρωσε ο «σοφός» που έχει δίπλα του, πρώην πρόεδρος της επιχείρησης και μάλιστα γιατρός;

Ρητορικά τα ερωτήματα γιατί ο στόχος του Παπαπέτρου είναι πρόδηλος. Μια λέξη μόνο του ταιριάζει. Ντροπή. Γιατί αν αυτός και η παρέα του «βουλιάζουν» στο χρήμα, υπάρχουν χιλιάδες συμπολιτών που «βουλιάζουν» στις υποχρεώσεις και βλέπουν τύπους σαν κι αυτόν όχι να τους τείνουν χέρι βοηθείας, αλλά να τους πατάν στο κεφάλι για να βουλιάξουν περισσότερο.