Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023 09:42
ΒόλοςΤοπικά

Νέα Ιωνία: Θα τον “έσφαζε” με …μπαλτά για τα μάτια μιας γυναίκας; – Τί προκάλεσε το άγριο επεισόδιο


Θερμό επεισόδιο με σκηνές βίας σε καφετέρια – καπνοπωλείο στη Νέα Ιωνία προχθές το βράδυ. Βολιώτης ηλικίας 51 ετών κυνηγούσε να σκοτώσει με μπαλτά 45χρονο για τα μάτια μίας γυναίκας. Οταν έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ οι θαμώνες του καταστήματος είχαν φυγαδεύσει το θύμα στην τουαλέτα του μαγαζιού για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον δράστη, ο οποίος κρατήθηκε το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα

Ολα άρχισαν γύρω στις 22:00, όταν ο 51χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητό του έξω από το κατάστημα για να αγοράσει τσιγάρα, έχοντας αφήσει τη συντροφιά του στο ΙΧ. Κατά την ολιγόλεπτη απουσία του ο δράστης ισχυρίζεται ότι θαμώνας του καταστήματος, συγκεκριμένα ο 45χρονος, ενόχλησε τη σύντροφό του.

Από την πλευρά του το θύμα φέρεται να υποστηρίζει ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Ο 45χρονος, που ήταν από νωρίς στο κατάστημα, λέει πως προσκάλεσε φίλο του στην παρέα για μπίρες, όμως επειδή το ΙΧ του 51χρονου ήταν σταθμευμένο κοντά στο σημείο όπου καθόταν, ακούστηκε εσφαλμένα να απευθύνεται στη σύντροφο του δράστη.

Οταν ο 51χρονος ενημερώθηκε το περιστατικό επιστρέφοντας στο ΙΧ του έγινε… ταύρος. Κάλεσε τον 45χρονο να μιλήσουν εκτός του καταστήματος και γρήγορα οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια και θαμώνες  προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Τελικά ο δράστης έφυγε από το κατάστημα, όμως μετά από δέκα λεπτά επέστρεψε αποφασισμένος για όλα έχοντας μαζί του μπαλτά και μαχαίρι!

Ακολούθησαν σκηνές φρίκης με τους πελάτες του καταστήματος να φοβούνται για τα χειρότερα. Στο 100 έγινε κλήση για βοήθεια για θερμό επεισόδιο και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα, ενώ το θύμα φυγαδεύτηκε στην τουαλέτα του καταστήματος. Ο δράστης κρατήθηκε τη νύχτα για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν επάνω του και κατάσχεσαν τον μπαλτά και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 12,3 εκατοστών.

Το θύμα πάντως από την πλευρά του δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο και δεν κατήγγειλε την επίθεση. Ο συλληφθείς αφέθηκε τελικά ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.