Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023 00:04
ΒόλοςΤοπικά

Με σοβαρά εγκαύματα 22χρονη από τη Δράκεια – Πρωτοβουλία οικονομικής στήριξης


Μεγάλο είναι το κίνημα συμπαράστασης σε μία 22χρονη κοπέλα από τη Δράκεια που νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η κοπέλα, που διαμένει στη Δράκεια Πηλίου, το Σάββατο το βράδυ, στην προσπάθειά της να ανάψει τη σόμπα στο σπίτι της υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

Η 22χρονη Αντριέλα Τζόκα, το χαμογελαστό αυτό και άξιο κορίτσι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της. Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που συνέβη το Σάββατο το βράδυ, υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο της το σώμα και αυτή την στιγμή νοσηλεύεται στην Αθήνα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς. Η ζωή της έχει αποφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο νοσηλεύεται σε καταστολή λόγω των βαριών εγκαυμάτων.

Ο Αναπτυξιακός Πολιτιστικός σύλλογος «Η Δράκεια» μέσα από ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αποφάσισε να κοινοποιήσει το πρόβλημα με σκοπό να δημιουργηθεί ένα κύμα αγάπης και προσφοράς, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την περίθαλψή της.

«Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την οικογένεια, πήραμε την απόφαση σε συνεργασία με το Τοπικό συμβούλιο να συγκεντρώσουμε χρήματα ώστε να βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο στην νοσηλεία της που έχει μακρύ δρόμο από εδώ και πέρα. Αντριέλα έχεις την συμπαράσταση όλων ! Είμαστε δίπλα σου και σε περιμένουμε στο χωριουδάκι μας! Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε! Χρήματα μπορείτε να καταθέσετε στον τραπεζικό λογαριασμό GR1301104610000046101287590 (Εθνική Τράπεζα) που είναι στο όνομα Emanuel Gjoka (αδερφός της Αντριέλας) ή προσωπικά σ’ εμάς και τον πρόεδρο του χωριού μας κ. Νίκο Κάπελα» επισημαίνεται στην ανάρτηση.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com