1 2
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024 22:32
LIFE

«Κάρφωσε» την παραγωγή του Survivor ο μισθοφόρος: «Έφαγα κόκκινη κάρτα επειδή δεν έκανα αυτά που ήθελαν» (vid)


Για όλους και για όλα μίλησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έφυγε πικραμένος από το Survivor All Star κάνοντας μερικές αινιγματικές και αιχμηρές αναρτήσεις στα social media.

Ο μισθοφόρος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και απάντησε μεταξύ άλλων και για την κόντρα του με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

«Είναι λίγο πικρή η γεύση που μου άφησε το Survivor. Δεν μου βγήκε και πολύ το αγωνιστικό. Με στεναχώρησε το ότι έφυγα, το περίμενα και δεν το περίμενα. Για μένα δεν ήταν αυτό που πήγα το 2017, ήταν ένα άλλο παιχνίδι, αυτό μου άφησε. Για το τσίρκο που ανέβασα, όλοι κατάλαβαν πού πάει, αλλά δεν θέλω να το εξαντλήσω και να έχω νομικά προβλήματα. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα, όπως βλέπω να γράφουν ότι δεν θα πληρωθώ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα το μάθουν όλοι, αλλά δεν νομίζω», είπε αρχικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

 


Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε επίσης: «Ο λόγος που έφυγα χωρίς να πω κάτι ήταν ότι και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν θα το έπαιζε η παραγωγή γιατί δεν τους άρεσε. Και τώρα που βγήκα αυτό βλέπω. Για δέκα μέρες δεν έδινα προσωπικές συνεντεύξεις, είχα φάει μια κόκκινη κάρτα από την παραγωγή γιατί δεν έκανα κάποια πράγματα που μπορεί να θέλανε και δεν έπαιζα πουθενά».

 

Όσο για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη ότι τις είδε με κινητό, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο από το επεισοδιακό συμβούλιο εκείνης της ημέρας.

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Έτσι όπως τα είδα εγώ τα πράγματα, θεωρώ ότι οι δύο κοπέλες μάλλον δεν έχουν μιλήσει με τηλέφωνο. Εγώ δεν είδα κάποιο τηλέφωνο, τώρα αν ο Νίκος το μπέρδεψε με κάτι άλλο δεν ξέρω. Μας έδειξαν τι βρέθηκε; Θα πω και κάτι άλλο να σας διευκολύνω… Εκεί που είπαν ότι τους έπιασαν με τηλέφωνο δεν πιάνει το σήμα».