Αθλητικά

Ηρακλής: «Διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σενάριο για επαφές με τον Βόλο»

Tις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία περί επαφών του Ηρακλή με τον νεοφώτιστο στη μεγάλη κατηγορία Βόλο, ώστε να αγοράσουν οι Θεσσαλονικείς το ΑΦΜ της θεσσαλικής ομάδας και να αγωνιστούν στη Superleague τη νέα σεζόν.

Μετά τους Βολιώτες όμως, διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο και ο Γηραιός, τονίζοντας ωστόσο ότι η διοίκηση του συλλόγου μελετά όλα τα σενάρια για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “κυανόλευκης” ΠΑΕ: 

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην εξαγορά του Α.Φ.Μ. του Ν.Π.Σ. Βόλος, θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδος ότι ουδέποτε υπήρξε συνεννόηση, συζήτηση ή και προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.
Διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σενάριο που αναφέρεται σε συνομιλίες ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ (Αθανασίου) Παπαδόπουλου και της πλευράς του Ν.Π.Σ. Βόλος στο παρελθόν.

Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση συνεχίζει να μελετά και να ερευνά όλα τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα και διαβεβαιώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι μέριμνά της είναι να ενημερώσει ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα οποιασδήποτε κατάστασης που θα προκύψει στο μέλλον.