Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024 22:41
ΒόλοςΤοπικά

ΔΕΥΑΜΒ: Στο νέο δίκτυο υδροδότησης συνδέεται την Πέμπτη η Νέα Ιωνία


Διακοπή υδροδότησης θα σημειωθεί το πρωί έως και το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νέα Ιωνία, καθώς η περιοχή θα συνδεθεί στο νέο δίκτυο.

Αναλυτικά:

Αύριο, Πέμπτη 14/7/22 ολοκληρώνονται οι διαδικασίες μεταφοράς των καταναλωτών της περιοχής που περικλείεται απ’ τις οδούς Σινώπης, Ταξιαρχών, Ζέρβα και Καραμπατζάκη. Η σύνδεση των καταναλωτών με το νέο δίκτυο απαιτεί την απομόνωση του παλιού δικτύου σε δύο σημεία εργασία για την οποία θα απαιτηθεί διακοπή υδροδότησης από τις 8:00 έως τις 14:00. Στην περίοδο της διακοπής θα αποστερηθεί, το νερό, όχι το σύνολο των καταναλωτών της ως άνω περιοχής αλλά μόνο οι καταναλωτές στους οποίους αφορά η μεταφορά στο νέο δίκτυο και είναι κυρίως στις οδούς Χρ. Σμύρνης, Αγ. Σοφίας και τμήμα της Παρασκευοπούλου.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία στην οποία θα υποβληθούν εκ νέου και για τελευταία φορά οι καταναλωτές ευελπιστώντας στην κατανόησή τους καθώς στη συνέχεια θα υδροδοτούνται από το νέο δίκτυο οπότε και θα εκμηδενιστούν τα προβλήματα χαμηλής πίεσης που εμφανίζονταν στη περιοχή.