Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023 03:35
LIFE

Άγρια κόντρα Μάνεση- Μελέτη στον Alpha


Πρόκειται για μια συνεργασία που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Η Ελεονώρα Μελέτη μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Μάνεση και τη δουλειά του και έκανε ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον έχει στην εκπομπή της ως το πρόσωπο που θα κινεί τα πάντα πίσω από τις κάμερες.

Και ο Νίκος Μάνεσης όμως ξεκίνησε τη συνεργασία πιστεύοντας ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Η επιτυχημένη διαδρομή του τόσα χρόνια και η εκτίμηση του στη δημοσιογραφική επάρκεια της Ελεονώρας έδιναν τη σιγουριά ότι κάτι θα καλό θα γεννιόταν μέσα από αυτή τη συνεργασία.

Όπως αποκαλύπτει η Real Life στο ρεπορτάζ της όμως τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα σχεδίαζαν οι δυο τους. Η συνεργασία των δυο στην πράξη αποδείχτηκε προβληματική και το κακό κλίμα εκτός αέρα επηρέασε και την πορεία της εκπομπής η οποία χάνει διαρκώς έδαφος στον πίνακα τηλεθέασης της Nielsen.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ τη εφημερίδας ο Μάνεσης έχει πλέον αποστασιοποιηθεί, δεν μπαίνει στο πλατό, ενώ δεν είναι ούτε στο control room, ελέγχοντας την εκπομπή από το γραφείο του.

Ο ίδιος επιμένει ότι πρόκειται για ένα επιτυχημένο concept ενώ η πλευρά της Ελεονώρας Μελέτη σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ διαμαρτύρεται ότι δεν έχει λόγο στην εκπομπή, δεν της αφήνουν χώρο για τα κοινωνικά θέματα που είχε εξ αρχής συμφωνήσει με το κανάλι, ενώ τις ακυρώνουν θέματα και καλεσμένους.

Όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη κόντρα θα οδηγήσει τις δυο πλευρές σε διαζύγιο και ότι η συνεργασία που ξεκίνησε με τόσο μεγάλες προσδοκίες θα ολοκληρωθεί άδοξα.

 

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com