Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:20
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Όταν ο Ιάσονας «ομολογεί» τη νέα νίκη του Αχιλλέα Μπέου…






Σε μι απεγνωσμένη προσπάθεια να κάνουν γνωστό τον μικρό Ιάσονα στην τοπική κοινωνία έχουν αποδυθεί οι ΣΥΡΙΖΑίοι, αλλά και εδώ τα κάνουν μούσκεμα. Αφ’ ενός μεν γιατί όσο τον παρουσιάζουν στον κόσμο τόσο πιο βαρύ γίνεται το κλίμα γι αυτούς και αφ’ ετέρου γιατί προσπαθούν να το κάνουν μέσω των περιθωριακών σε απήχηση ΜΜΕ του Αρχιμήδη (και του πατρός αυτού. Αμίν…)

Ο Ιάσονας πάλι θέλει να μας πει ότι έχει και υψηλή αίσθηση του χιούμορ. Η αλήθεια είναι ότι δηλώσεις του εκπέμπουν ένα χιούμορ, όπως πχ ότι θέλει να γίνει Δήμαρχος (μιλάμε για πολύ γέλιο), αλλά δεν είναι ευκρινές αν το κάνει συνειδητά ή απλώς του βγαίνει…

Προσέξτε τώρα να δείτε αντίληψη ο νέος. Μιλάει σε ένα από τα ΜΜΕ του Αρχιμήδη, που αφού σπεύδει να μας πει ότι έχει χιουμοριστική διάθεση μας ρίχνει την δήλωση στα…μούτρα: «Ελπίζουμε – λέει ο Ιάσων –  για το δημοτικό θέατρο Βόλου, που θεωρούμε ότι είναι υψίστης σημασίας για την πόλη, που κάποτε ήταν από τα μεγαλύτερα σε λειτουργία στην Ελλάδα, που έχει φιλοξενήσει και διοργανώσει μεγάλες παραγωγές, πως δεν θα μετατραπεί κι αυτό, όπως το Εκθεσιακό Κέντρο, σε μπουζουξίδικο, αλλά θα παραμείνει δημοτικό θέατρο για να φιλοξενεί παραστάσεις πολιτισμού, υψηλού επιπέδου».

Τώρα βέβαια ακόμα και ο Αρχιμήδης θα καταλάβαινε ότι η δήλωση είναι ομολογία και αποδοχή της νέας νίκης του Αχιλλέα Μπέου και ήττα δική του. Πώς να του εξηγήσεις – και να καταλάβει – ότι το Θέατρο που οσονούπω ξεκινά, θα ολοκληρωθεί στη θητεία της επόμενης Δημοτικής Αρχής, άρα για να να το κάνει ο Μπέος…μπουζουξίδικο θα είναι πάλι Δήμαρχος; Δεν μπορείς…

Αλλά προφανώς μπροστά στην  ανάγκη να πεισθούμε ότι το παιδί της.. επανάστασης έχει χιούμορ, ας πάει και το παλιάμπελο! Γι αυτό σας λέω. Μην τον αφήνετε να εκτίθεται δημόσια, θα βλέπετε τα ποσοστά της κορτσούλας και θα σας τρέχουν τα σάλια… για τέτοιο χάλι λέμε..