Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 10:54
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Το “τερμάτισε” ο Γαργάλας, μετά το συντροφικό “άδειασμα”!






Το “άδειασμα” που επιφύλαξαν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ στον Κώστα Γαργάλα υποχρεώνοντας τον να αποσυρθεί από την κούρσα του χρίσματος για την υποψηφιότητα στο Δήμο Βόλου, φαίνεται ότι έκανε τον συμπαθή, κατά τα λοιπά, δημοτικό σύμβουλο να το “τερματίσει” και πλέον εκτός από τον προσφιλή του Αχιλλέα Μπέο, Δήμαρχο του Βόλου (ναι Κώστα…) να βλέπει θανάσιμους εχθρούς της Δημοκρατίας και στα πρόσωπα των Μαρίνας Χρυσοβελώνη, υφυπουργού Εσωτερικών, γραμματέα του ίδιου υπουργείου, Κώστα Πουλάκη και του γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Νίκο Ντίτορα.

Ο φοβερός Γαργάλας λοιπόν μιλώντας σήμερα από τον άμβωνα του ναού της Δημοκρατίας, όπως το ράδιο – Καρεκλίδη (όπου διατηρεί με άλλες σεπτές μορφές μόνιμο στασίδι) χαρακτήρισε την συμπεριφορά των προαναφερθέντων ως “ύποπτη”

«Η στάση Ντίτορα είναι απολύτως ύποπτη όπως και του Πουλάκη και της Χρυοοβελώνη που αδιαφορούν για όσα συμβαίνουν στο Βόλο. Δεν βλέπουν τι συμβαίνει στην πόλη και στα δημοτικά συμβούλια, δεν παρακολουθούν. Τις αναφορές όμως δεν μπορούν να τις κρύβουν και να μην απαντούν. Έχουμε μια δημοτική αρχή που ξεπερνά και τη χυδαιότητα και δεν εφαρμόζει το Νόμο στα δημοτικά συμβούλια», είπε και μάλλον θα έμεινε με την απορία γιατί δεν καταργούν τον Μπέο και τη Δημοτική Αρχή, αφού προδήλως δεν είναι του γούστου ούτε του δικού του ούτε των συντρόφων!!! Ελα ντε…