Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 10:32
Άλλες Ειδήσεις

Τηγάνισε τα… γεννητικά όργανα του βιαστή και τα έφαγε!






Ο γαμπρός δεν βρήκε παρθένα τη νύφη την πρώτη νύχτα του γάμου κι εκείνη δικαιολογήθηκε λέγοντάς του πως είχε πέσει θύμα βιασμού μία εβδομάδα προτού παντρευτούν.

Φρόντισε μάλιστα να κατονομάσει τον δράστη, ώστε να πείσει τον σύζυγό της για την αλήθεια των λεγομένων της. Κι εκείνος όχι μόνο πείστηκε από όσα του είπε, αλλά αποφάσισε να πάρει εκδίκηση με τον πιο φριχτό τρόπο.
Ο 30χρονος Ρούντι Εφέντι από τη Σουμάτρα της Ινδονησίας δεν μπορούσε να ανεχτεί το γεγονός ότι κάποιος του «πείραξε» τη γυναίκα. Κι ίσως να μην ήταν η δίψα του για δικαιοσύνη που τον ώθησε να εγκληματήσει, αλλά και το γεγονός του στίγματος στην 20χρονη κοπέλα. Δεν χρειάστηκε πολλή σκέψη για να εκπονήσει το σχέδιο εκδίκησης. Ζήτησε από τη σύζυγό του Νουριάχ να κανονίσει μια συνάντηση με τον βιαστή, ο οποίος, χωρίς να υποψιάζεται τι τον περίμενε, δέχτηκε.
Η εκδίκηση

Τότε ο 30χρονος σύζυγος πήρε την εκδίκηση που τόσο ήθελε, χωρίς μάλιστα να περιοριστεί στη δολοφονία του βιαστή. Μαχαίρωσε άγρια το θύμα και τοποθέτησε το πτώμα μέσα σε ένα κλειστό φορτηγάκι, το οποίο στη συνέχεια πυρπόλησε, θέλοντας προφανώς να σβήσει τα σημάδια που θα οδηγούσαν στην εξάρθρωση του εγκλήματος. Πριν από την πυρπόληση όμως έκανε κάτι ακόμα πιο φρικιαστικό.

Έκοψε τα γεννητικά όργανα του βιαστή, τα οποία όμως δεν πέταξε κάπου, αλλά τα μαγείρεψε και τα έφαγε μαζί με την 20χρονη σύζυγό του, η οποία δεν φάνηκε να φέρνει αντιρρήσεις στα σχέδιά του.

Η Αστυνομία εντόπισε το καμένο πτώμα στις αρχές του περασμένου μήνα, ωστόσο χρειάστηκε έρευνα πολλών εβδομάδων μέχρι να φτάσει στο ζευγάρι των δραστών. Ο άντρας δεν άργησε να «σπάσει» και να ομολογήσει την πράξη του περιγράφοντας το έγκλημα με κάθε φρικιαστική λεπτομέρεια. Όπως είπε, τηγάνισε τα γεννητικά όργανα του θύματος και τα έφαγε προκειμένου «να θεραπεύσει τον πόνο της καρδιάς του» για τον βιασμό που υπέστη η σύζυγός του.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι επίκειται η απαγγελία κατηγοριών για τη δολοφονία του βιαστή, εις βάρος τόσο του Εφέντι όσο και της γυναίκας του. Θα αφορούν δολοφονία εκ προμελέτης και βάσει του ποινικού κώδικα της Ινδονησίας, αν κριθούν ένοχοιμ η ποινή τους μπορεί να φτάσει ακόμα και την εσχάτη.

πηγή: Espresso