Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:32
Τοπικά

Πέφτουν τα «οχυρά» σε Αντωνοπούλου και Ρήγα Φεραίου






Αποξηλώνονται, επιτέλους, οι ποδηλατοδρόμοι – «έκτρωμα» στις οδούς Αντωνοπούλου και Ρήγα Φεραίου. Οι εργασίες ξεκίνησαν εδώ και λίγες μέρες και αναμένεται ότι θα διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα.

Για το λόγο αυτό έχει γίνει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αντωνοπούλου, μεταξύ Δ. Γεωργιάδου και Ρ. Φεραίου και στην οδό Ρ. Φεραίου, μεταξύ των οδών Κ. Καρτάλη και Ιωλκού, από ώρες 07.00 ως 17.00 μμ.

Επίσης, αύριο Παρασκευή θα γίνει διακοπή προσωρινή κυκλοφορίας της οδού Θερμοπυλών, μεταξύ Δημάδη και Ορμινίου, στη συνοικία Ν. Δημητριάδας, από 08.00 ως 15.00 λόγω εκτέλεσης εργασιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Δημάδη και Ορμινίου.

Τέλος, θα γίνει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου, στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας από Γάτσου έως Παγασών (προς Ν. Ιωνία), για να σταθμεύσει καλαθοφόρο όχημα, στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού 2ας Νοεμβρίου, από Παγασών έως Γάτσου (κατεύθυνση προς το κέντρο του Βόλου) για να τοποθετηθούν στηρίγματα του καλαθοφόρου οχήματος και στην οδό Παγασών (ρεύμα προς τη 2ας Νοεμβρίου), στο αριστερό πεζοδρόμιο, από 07.00 ως 15.00 λόγω οικοδομικών εργασιών. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παράπλευρες οδούς και από τα εναπομείναντα ρεύματα κυκλοφορίας.