Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 04:50
ΒόλοςΤοπικά

Σκληρή απάντηση Δήμου Βόλου σε αβάσιμες καταγγελίες






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Με οργή ενημερωθήκαμε για τις δηλώσεις κάποιου Ζαρίφη, που μάλλον έγιναν στο διάλειμμα κάποιων άλλων ενασχολήσεών του, ενδεχομένως μια τσιπουροκατάνυξης, γι αυτό και είναι και εκτός τόπου και χρόνου, και σύμφωνα με τις οποίες το έργο του αποχιονισμού στον Αγ. Λαυρέντιο ήταν τουλάχιστον πλημμελές.

Αν και είμαστε αφοσιωμένοι στην προσπάθεια αντιμετώπισης των διαδοχικών κυμάτων κακοκαιρίας για να ασχολούμαστε με τους κάθε λογής Ζαρίφηδες, εν τούτοις για ενημέρωση των πολιτών ενημερώνουμε ότι οι υπεύθυνοι Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας από νωρίς χθες, μετά από άμεση συνεννόηση και συνεργασία με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Γιάννη Αγαπητό, είχαν διαθέσει ένα μηχάνημα, με λεπίδα και αλατιέρα, που εργάζονταν αδιάκοπα στην περιοχή και σύμφωνα με τη διαβεβαίωση του ίδιου του προέδρου λίγο μετά τα μεσάνυχτα το ΄σύνολο, σχεδόν, των θεμάτων είχαν αντιμετωπιστεί πλήρως.

Όσοι και αυτές τις ώρες θέλουν να αντιπολιτεύονται τυφλά, θεωρώντας ότι μπορούν να κερδίσουν εντυπώσεις, το επιχειρούν εκμεταλλευόμενοι περιπτώσεις τύπου Ζαρίφη, ας γνωρίζουν ότι ματαιοπονούν. Τα αποτελέσματα άλλωστε μιλούν από μόνα τους”.