Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 17:06
Παραπολιτικά

Προσοχή στα ουζερί και τους αδικημένους… υποψηφίους!






Αίσθηση έχει προκαλέσει το θλιβερό επεισόδιο που προκάλεσε σε κεντρικό ουζερί του Βόλου,σε βάρος “συντρόφών” του στο ΚΙΝΑΛ, επειδή αμφισβήτησαν την ικανότητά του να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του κόμματος στο Δήμο Βόλου, ο εκ περιτροπής πολιτευτής και δημοσιογράφος, Γιάννης Αναστασίου, με σπουδές μάλιστα στον…Πολιτισμό!

Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι εξεπλάγησαν για την έκρηξη μεγαλομανίας και αλαζονείας του συγκεκριμένου, αφού μόνο με το φαινόμενο Γαργάλας μπορεί να συγκριθεί, ωστόσο το μέγεθος του θράσους που επέδειξε ακόμα και μετά το επεισόδιο, στη διάρκεια του οποίου συμπεριφέρθηκε δίκην τραμπούκου, και η προφανής έλλειψη συνειδητοποίησης του τι έπραξε, εντυπωσιάζουν! Βλέπετε αντί να ζητήσει μαι συγγνώμη για την συμπεριφορά μαχαλόμαγκα (!) που επέδειξε, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατηγορεί τους “συντρόφους” του για έλλειψη σοβαρότητας και αξιοπρέπειας και επ ευκαιρία “κατακεραυνώνει” και τον “Μπεϊσμό”!!!!

Απολαύστε την σε αυθεντικό ύφος Γιαννάκου, ανάρτηση: “Στη πολιτική και τη ζωή έχει σημασία ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια… για τους σοβαρούς ανθρώπους αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο όταν μάλιστα «ούτος ήρξατο χειρών αδίκων». Όσοι αναζητούν λυμένα ζωνάρια δε, δεν χρειάζονται παρά ένα κλικ, εκεί όπου ο μπεϊσμός εκφράζεται χυδαία, ή δυστυχώς αποκτά θιασώτες. Η ενότητα ενός χώρου δεν έχει ανάγκη από προβοκατόρικες συμπεριφορές, αλλά από αξίες και σοβαρότητα”.

ΥΓ. Αλήθεια στην Ενωση Συντακτών καμαρώνουν για τα κατορθώματα των μελών της; μήπως να εκδώσουν καμιά ανακοίνωση στήριξης υπέρ του αναξιοπαθούντος πολιτευτή και κατά του… Μπέου; έτσι να βρίσκεται ρε αδερφέ…

ΥΓ1. Διαβάζοντας την βαρύγδουπη, και βαθυστόχαστη, ανάρτηση ομολογώ ότι συνταράχτηκα από την αναφορά του “ούτος”! Ναι καλέ αυτού που “ήρξατο χειρών αδίκων”. Βέβαια στη δεδομένη σύνταξη δεν “κολλάει” πουθενά, αλλά είπαμε. Γιάννης είναι αυτός…