Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 14:29
Αθλητικά

Πραξικόπημα από την ΕΠΟ!






Σε μία κίνηση άνευ προηγουμένου που μοιάζει με… πραξικόπημα προέβη η ΕΠΟ, που σε μία ακόμα απίστευτη κίνηση αποφάσισε αυθαίρετα και μονομερώς και να «αναδιαρθρώσει» την Επιτροπή Δεοντολογίας και του Πειθαρχικού Οργάνου της Football League, διορίζοντας νέες συνθέσεις!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Στάυρος Κοντονής αντέδρασε άμεσα σε αυτή την νέα αυθαιρεσία και με μία επιστολή που κοινοποίησε στα Μ.Μ.Ε. αλλά και στην ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ στρέφεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά της ΕΠΟ και της δίνει τρεις ημέρες προθεσμία για να επανέλθει στην νομιμότητα και στο καθεστώς προ της 1ης Αυγούστου 2016.

Σε αντίθεση περίπτωση ξεκαθαρίζει ότι το Υπουργείο δεν θα συμπράξει σε αυτή την παρανομία και απειλεί με κυρώσεις που μπορεί να φτάσει μέχρι και σε άρση της αθλητικής αναγνώρισης.

Πρόκειται σαφώς για μία ακόμα πραξικοπηματική πράξη από πλευράς ΕΠΟ που με αυτό τον τρόπο και την αντικατάσταση των μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας προσπαθεί να βγάλει… λάδι τους εμπλεκόμενους στις δικαστικές υποθέσεις που επρόκειτο να ελεγχθούν από αυτούς.

 

Πηγή: sdna.gr